Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Assemblagemedewerker Emmen

Start People MKB - Emmen

Standplaats
Emmen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
2196002253

In verband met het uitbreiden van de productiecapaciteit is één van onze opdrachtgevers uit Emmen per direct op zoek naar een assemblagemedewerker. Als assemblagemedewerker maak jij deel uit van de productieafdeling waar alle door het bedrijf ontwikkelde apparatuur wordt geproduceerd. Je assembleert fijnmechanische subassemblies en bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geproduceerde producten.

Jij hebt een technische opleiding op MBO niveau 3 of 4. Je werkt graag in een team, bent accuraat, kunt goed tekening lezen, bent gemotiveerd en gedreven om, samen met je collega's, hoogwaardige technische producten af te leveren.

Onze klant produceert innoverende producten en is een leverancier van wereldklasse monsterintroductie en scheidingstechnologie voor allerlei analysesystemen.

Jij komt werkzaam in een rustig maar gezellig team. Je gaat fulltime aan de slag wat betekent dat jij 40 uur per week gaat werken. Bij goed bevallen van wederzijdse partijen is een langer dienstverband mogelijk. Verder wordt er een uitstekend salaris geboden: €2.200 - €2.400 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring).