Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Assistent CNC machine

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0047080

Voor een een producent die gespecialiseerd is in het produceren van sanitaire inrichting zij wij op zoek naar een assistent CNC Machine. Jij zorgt ervoor dat het proces vlot en efficiënt verloopt, doordat de machines vlot blijven draaien en het hout aangevuld blijft. Op jou afdeling zorg je dat de machine met het juiste wordt bevoorraad. Nadat de producten klaar zijn, draag je er zorg voor dat deze spullen naar de assemblage afdeling kunnen. Het is een fulltime baan in de dagdienst en bij goed functioneren een contract bij onze opdrachtgever.

  • Affiniteiten met Hout;
  • Fulltime beschikbaar in de dagdienst;
  • Een doorzetter;
  • In goede fysieke gezondheid;
  • Tot slot kom je uit de directe omgeving van Doetinchem (straal 20 km)

Het assortiment bestaat uit verschillende categorieën. Dit varieert van sanitaire wanden, toilet wanden, scheidingswanden, spatschermen, schaamschotten tot lockers en lockerkasten. Tevens levert het bedrijf ook garderobes, wandbanken, watervaste deuren, desinfectie zuilen en wastableaus. Daarnaast beschikken ze ook over een uitgebreid assortiment op het gebied van Lab en Cleanroom meubilair. Dit zijn bijvoorbeeld doorgeefkasten, overstapbanken, laboratorium tafels en open vakkenkasten. .

  • Een fulltime functie in dagdienst voor de langere periode;
  • Een reiskosten vergoeding;
  • Bij goed functioneren een contract bij de opdrachtgever;
  • 8,33% vakantiegeld.