4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

assistent personeelsadviseur Defensie

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0005488

Voor Defensie, locatie Utrecht, zijn we zoekende naar een fulltime P&O adviseur die, op tijdelijk contract, zorgt draagt voor de administratieve afhandeling op de P&O afdeling.

Je ondersteunt in het bureau administratieve ondersteuning als assistent personeelsadviseur een team van vier personeelsadviseurs, die samen ruim 700 internationaal geplaatste defensiemedewerkers bedienen. Aan het hoofd van dit team staat een senior personeelsadviseur aan wie je direct rapporteert. Je werkplek is op de Kromhoutkazerne in Utrecht, maar er zijn ook mogelijkheden om flexibel te werken op andere locaties, waaronder vanuit huis.

De werkzaamheden bestaan vooral uit administratief werk: het maken van rapportages, het samenstellen van sollicitatiedossiers en het onderhouden van contact met medewerkers in binnen en buitenland op het gebied van vooral werving en selectie. Verder ondersteun je de senior administratief bij zaken op het gebied van de Wet Verbetering Poortwachter.

  • Minimaal 2 jaar werkervaring op een afdeling P&O of HRM
  • Rijbewijs (je moet zelfstandig kunnen reizen)
  • Om kunnen gaan met automatisering
  • Kennis van de Engelse taal (spreken en lezen)

Wensen

  • Ervaring binnen de overheid of zelfs defensie, bij voorkeur binnen HRM of P&O
  • Ervaring met Peoplesoft
  • Communicatief
  • Zelfstandig
  • Nauwkeurig

Start People staat opgesteld voor arbeidsbemiddeling binnen de Rijksoverheid in, onder andere, de provincies Utrecht, Flevoland en Gelderland.

Een mooie baan in een hektische omgeving voor de duur van 8 maanden
Je salaris is ingeschaal in de IBBAD op schaal 8.5, eur 18.22
38-urige werkweek (uitsluitend dagdiensten)
Binnen Defensie volg je een werk gerelateerde opleiding
Om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren ontvang je via Start People talloze gratis online cursussen via GoodHabitz
Tegemoetkoming in je reiskosten
Voor deze functie is Screeningsniveau VGB-C is van toepassing. Dit kan circa 8-10 weken tijd in beslag nadat je geselecteerd bent voor deze functie.