Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Autolaadkraan chauffeur

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0019676

Ken je Amsterdam op je duimpje? Dan hebben wij een mooie mogelijkheid om dagelijks door onze hoofdstad te rijden - en Amsterdam mooi te houden! De gemeente zoekt een allround vrachtwagenchauffeur / chauffeur autolaadkraan voor het vervoeren en inzamelen van diverse afvalstoffen. Belangrijk werk, want jij houdt Amsterdam schoon. Verder ben je het visitekaartje van de stad, want tijdens je werk kom je regelmatig burgers tegen. Het is dan belangrijk dat je sociaal bent en ze ook te woord staat wanneer dat mogelijk is.

Je werkt vaak tussen 6:30 uur en 23:30 en er wordt verwacht dat je flexibel kan worden ingezet.

Je bent in het bezit van je rijbewijs C.
Je bent in het bezit van een geldige Code 95
Je bent een VCA en Autolaadkraancertificaat
Je bent fulltime beschikbaar
Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam (bijv. Haarlem, Amstelveen, Almere)
Er wordt van jou verwacht een VOG ( verklaring omtrent gedrag ) aan te kunnen vragen, dus hou hier rekening mee.

Werk creëert waarde voor iedereen - de uitspraak van Start People. Al sinds onze oprichting in 1977 is het onze drijfveer om mensen toegang te bieden tot de arbeidsmarkt en zo een bijdrage te leveren aan de volgende stap in hun carrière. Sinds 1977 zijn wij al bezig met mensen te begeleiden naar hun eerste baan of volgende stap. Bij alle nieuwe en werkzame kandidaten zorgen wij ervoor dat we ze leren kennen, hun eigenschappen leren kennen en waar zij naar toe willen. Zo willen wij ook van onze opdrachtgevers, hun bedrijven, medewerkers en cultuur, alles weten. Doordat wij oprechte interesse hebben in zowel de medewerkers als opdrachtgevers, creëren wij combinaties die echt werken.

De gemeente Amsterdam is een mooie werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt er je talenten ontwikkelen en carrière maken. Daarnaast is een goede balans tussen je privéleven en je werk belangrijk voor de gemeente. Niet voor niets staat de gemeente Amsterdam in de top 50 van beste werkgevers van Nederland! Je leert tijdens het uitvoeren van de job, jouw mooie hoofdstad goed kennen, want je kan in verschillende stadsdelen worden ingezet.

Salaris tussen de EUR 13.05 / EUR 13.54 bruto per uur. Hier komen nog toeslagen bij.
Je ontvangt 8,33% vakantiegeld.
In eerste instantie werk je in tijdelijk dienstverband, maar een vaste aanstelling bij goed functioneren gebeurt regelmatig
Een zeer gezellig team om in te werken en club intercedenten om jou bij te staan bij jouw carrière.

Wil je meer informatie bel dan naar 020-5803475.