4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Bakwagenchauffeur Enschede

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
7614002302

Kom uit het krachthonk van de sportschool tevoorschijn en zet je spierballen aan het werk! Voor onze opdrachtgever zoeken wij namelijk iemand die producten wil vervoeren van ons DC naar verscheidene horecagelegenheden. Van het laden van je bakwagen tot het neerzetten van goederen bij de klant, bij onze opdrachtgever doorloop je het hele bezorgingsproces!

Onze ideale chauffeur voor deze functie:

  • Heeft minimaal rijbewijs C + Code 95
  • Ervaring met DC-werk (dit is een pré)
  • Heeft ervaring met het werken in de dienstverlening.

Tevens ben jij woonachtig tussen Enschede en Deventer. Jij zal je werkzaamheden uitvoeren in Enschede totdat het nieuwe filiaal in Deventer klaar is voor gebruik.

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk.
Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

  • Een fulltime dienstverband voor bepaalde tijd, bij goed functioneren kan er een vast contract worden aangeboden;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Beroepsgoederenvervoer (€12,14 - €15,36)
  • De mogelijkheid tot het volgen van interne opleiding bij onze klant
  • Een bedrijf dat jou extra aandacht biedt