Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Bakwagenchauffeur (m/v) gezocht voor Bidfood

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Ede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0010779

De functie in het kort
Sta jij graag in contact met de klant en vind je het heerlijk om onderweg te zijn? Als vrachtwagenchauffeur bij Bidfood werk je regionaal. Je bezorgt eten en drinken tot in de keukens van chefs in de horeca, fastservice en zorg. Van de beste restaurants tot de kantine van de sportclub, je maakt ze allemaal blij met de producten die ze online bestellen. Je kunt parttime (minimaal één dag per week) of fulltime aan de slag.

Je start iedere dag op het distributiecentrum in Hoofddorp om de bestellingen van die dag in te laden. Je kijkt vooraf of de klaargezette bestellingen de juiste kwaliteit en hoeveelheid hebben. Klopt alles? Dan vertrek je richting de eerste klant op je route. De klant kent je goed, omdat jij het vaste gezicht van Bidfood in de regio bent. Hij vindt het dan ook fijn je weer te zien. Je neemt de tijd om de bestelling uit te laden en om te kijken of er andere zaken zijn waarmee je kunt helpen. Is de levering in orde? Dan laat je een blije klant achter en ga je door naar het volgende adres. Aan het eind van de dag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de rapportages van die dag in bij je teamleider.

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller
Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.
Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

  • Betaling vindt plaats volgens het CAO van de klant
  • Vakantiegeld
  • Je werkt minimaal 144 uur per 4 weken
  • Je komt te werken bij één van de grootste horeca transporteurs van Nederland
  • Een energieke team met de juiste begeleiding
  • Werk in vast dienstverband
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden via Start People Transport (bijvoorbeeld het behalen van jouw E rijbewijs).