Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Bakwagenchauffeur voor Sligro

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005003

Als het gaat om professionaliteit is er geen betere werkgever dan Peter Appel. Vanaf het moment dat je het sollicitatiegesprek hebt tot aan je pensioen zal er goed gekeken worden met jou naar jouw ontwikkeling binnen het bedrijf. Een goed voorbeeld van deze werkwijze is de bereidheid van het bedrijf om beginnend chauffeurs eerst in te zetten op bakwagens en wanneer jij er klaar voor bent de stap te zetten naar trekker opleggers.
Maar ook voor de ervaren bakwagenchauffeurs is veel oog. Peter Appel weet als geen ander dat chauffeurs met veel ervaring in de logistiek sneller zorgen voor een tevreden klant en een efficiënte werkwijze. Daarom worden chauffeurs met ervaring gewoon ingedeeld in een loonschaal waar zij horen en is er de mogelijkheid door te groeien tot CE chauffeur.

Voor deze vacature zoeken wij mensen die vanaf standplaats Amsterdam ritten willen verzorgen voor de Sligro. Zij zijn verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende horeca gelegenheden. Het aantal stops is ongeveer 10. De goederen zullen moeten worden afgestapeld en je gaat veel in contact komen met de klant. Er wordt gereden op maandag tot en met zaterdag van 3:00 tot 17:00.

 • Je hebt jouw rijbewijs C + geldige code 95 en bestuurderskaart
 • Ervaring binnen de winkeldistributie is een pré
 • Woonachtig in of rond Amsterdam (standplaats Amsterdam, Noord-Holland)
 • In bezit van eigen vervoer
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Onze medewerkers vormen het bedrijf en zijn ons visitekaartje. Je krijgt bij ons dan ook de kans om het beste uit jezelf te halen en door te groeien binnen ons bedrijf. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en krijgt voldoende ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen.

We horen graag wat je wensen en verwachtingen zijn. Wil je bijvoorbeeld voltijd of deeltijd werken? Of heb je een voorkeur voor de middag, avond of nacht?

Misschien wil je chauffeur worden vanuit een ander beroep. Door middel van een zij-instroomtraject zorgen wij voor de passende vooropleiding en coaching.

 • Salaris conform CAO TLN (€ 11,31 tot € 14,32)
 • Uitstekende persoonlijke begeleiding (door zowel Start People als Peter Appel)
 • Aantrekkelijke toeslagen op onregelmatige werktijden
 • 25 vakantiedagen + vakantiegeld uitgekeerd in juli of december
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken
 • Flexibiliteit om te kiezen tussen een fulltime of parttime functie
 • Kans op vaste aanstelling bij goed functioneren