Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Baliemedewerker

Start People Roermond Overheid

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0068058

Voor een grote overheidsorganisatie binnen de vreemdelingenketen in Den Haag zijn wij op zoek naar een Medewerker Loket.

Als baliemedewerker van deze overheidsorganisatie verricht je alle werkzaamheden rondom documentuitgifte en de afname van biometrische gegevens bij klanten. Verder verricht je werkzaamheden rondom in- en uitgaande post en voor de betalingen aan het loket (het innen van leges zowel contant als pin). Je controleert contant geld op echtheid en maakt aan het begin en einde van de dag de kas op. Je handelt af en/of draagt zorg voor de administratieve afhandeling van de zaak in het digitale systeem van de organisatie. Je zorgt voor administratieve verwerking van de informatie over het klantcontact. Bij dit alles ben je verantwoordelijk voor de juiste identificatie van de persoon en diens rechtsbewijs.

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Goede mondelinge beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Affiniteit met, en algemene kennis van de vreemdelingenketen;
  • Kennis en vaardigheden met relevante ICT-systemen (Office-pakket)
  • Je bent klantgericht, flexibel en stressbestendig;

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom hier asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren, of een gezin willen vormen met iemand die hier al woont. Daarnaast behandelt de IND naturalisatieverzoeken van mensen die hier al zo lang wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom een Nederlands paspoort willen aanvragen. Bij de IND toetsen we elke aanvraag afzonderlijk aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat we goed luisteren naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die we nemen, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.

  • Een salaris tussen de € 14,17 en € 16,28 bruto per uur. Inschaling op basis van kennis en relevante werkervaring
  • 100% vergoeding van je gemaakte kosten wanneer je reist met het OV
  • Een tijdelijke opdracht binnen een maatschappelijk betrokken opdrachtgever
  • Om je eigen ontwikkeling op peil te houden bieden wij je gratis toegang tot GoodHabitz. Op dit platform staan talloze online trainingen tot je beschikking