Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Basisarts/ Anios Verzekeringsgeneeskunde. Geen diensten!

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
4058000017

Ben jij Basisarts en voor minimaal een half jaar beschikbaar? Wil jij werkervaring opdoen buiten het ziekenhuis in een functie waarin cliëntcontact centraal staat? Klinkt het volgen van een gerichte opleiding tijdens werktijd je als muziek in de oren? En wil jij geen feestje in de avonduren en in het weekend msissen? Ga aan de slag binnen de verzekeringsgeneeskunde!

Wil jij je op termijn als arts specialiseren? Binnen de functie van Basisarts Verzekeringsgeneeskunde krijg je met een breed scala aan ziektebeelden te maken. Een ideale voorbereiding op je specialisatie.

Als Basisarts Verzekeringsgeneeskunde stel je tijdens het spreekuur middels een (medisch) onderzoek de belastbaarheid van de cliënt vast. Je onderzoekt waar de cliënt wel of niet toe in staat is als het over werk gaat en wat de cliënt nodig heeft om de re-integratie en het herstel te bevorderen. Je bevindingen verwerk je tot een advies of een beslissing. De sociale wetgeving en juridische afspraken dienen hierbij als kader. De arbeidsdeskundige en de re-integratiebegeleider zijn nauw bij dit advies betrokken.
Je wordt in het gehele proces actief en zorgvuldig begeleid door een supervisor. Daarnaast volg je kort nadat je bent gestart samen met andere nieuwe artsen de verkorte interne opleiding Basis Opleiding VerzekeringsGeneeskunde (BOVG). Voor jou is deze opleiding kosteloos.

  • Je hebt je studie Geneeskunde afgerond of je studeert binnenkort af;
  • Uiteraard beschik je over een BIG registratie;
  • Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Je wilt je verdiepen in relevante wet- en regelgeving bij ziekte.

Als Basisarts start je met een interne basisopleiding. Daarna kun je je specialiseren tot Verzekeringsarts. Heb je minimaal 5 jaar werkervaring als arts? Dan is het goed mogelijk dat je voor bepaalde onderdelen uit de opleiding vrijstelling kunt krijgen.

Onze opdrachtgever is landelijk de grootste werkgever binnen het domein Arbeid en Gezondheid. De organisatie werkt actief samen met (internationale) wetenschappelijke instellingen, kennisinstituten, beroepsverenigingen, cliënten- en patiëntenorganisaties. Er is volop ruimte en aandacht voor professionele loopbaanmogelijkheden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor verbreding (o.a. management) en voor verdieping (o.a. onderzoek en opleiden). De organisatie heeft diverse locaties in o.a. Rotterdam, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Utrecht en Arnhem. Deze vacature betreft werkomgeving Rotterdam.

  • Een sociaal leven! Geen diensten, je werktijden zijn flexibel en thuis werken is mogelijk;
  • Een minimaal salarisniveau van € 4127,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek, wat kan uitgroeien tot € 6.331,81 als je als verzekeringsarts met taakdelegatie werkt;
  • Een tijdelijk contract, waarbij je bij gebleken geschiktheid al na een jaar een contract voor onbepaalde tijd krijgt;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, dat is een volledige 13e maand. Daarnaast kun je gebruikmaken van een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden;
  • 8% vakantiegeld
  • Indien je in opleiding tot verzekeringsarts gaat, wordt deze opleiding volledig betaald.

Wil je een keer meekijken binnen deze organisatie om een goed beeld van de functie en de organisatie te krijgen? geen probleem. Dat regelen wij voor jou!

Solliciteren kan via de button. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem voor regio Rotterdam en Drechtsteden contact op met Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Start People Arts en Specialist: 06-13579640 of avanrosmalen@startpeople.nl.