Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Basisarts ouderenzorg parttime

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0051343

Wil jij ervoor zorgen dat de ouderen zich thuis voelen en vertrouwd en veilig zijn in hun eigen woning wanneer ze (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen?
Lijkt het je geweldig om deel uit te maken van een deskundig Ouderengeneeskunde team waarin je medische zorg verleent aan (tijdelijke) bewoners in Rotterdam?

Voor een prachtige instelling zijn wij op zoek naar basisartsen die zich graag verder in de Ouderengeneeskunde willen specialiseren.
Je gaat deel uitmaken van een enthousiast Ouderengeneeskunde team met o.a. specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en andere behandeldisciplines.
Je werkt onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde en je verleent medische zorg aan de (tijdelijke) bewoners op een tweetal locaties in Rotterdam Centrum.
Binnen het domein Kortdurende Zorg, Geriatrisch Revalidatie, wordt hard gewerkt om de behandeling en begeleiding van cliënten uit deze doelgroepen vorm te geven.
De vakgroepen van de verschillende professionals hebben een cruciale rol om daar meer invulling aan te geven. Je bent het aanspreekpunt voor de medische zorg van verschillende klantteams.
Je onderhoudt contacten met verwijzers en ziekenhuizen.

Zij bieden jou als basisarts een brede scope, waarbij het mogelijk is om mee te lopen met een ander aandachtsgebied. Daarnaast bieden zij hun basisartsen genoeg mogelijkheden voor (vakinhoudelijke) verdieping.

 • Je bent basisarts en je hebt belangstelling voor het vak revalidatie en/of ouderengeneeskunde.
 • Relevante ervaring op het gebied van spoedeisende zorg is een pré, maar geen harde eis.
 • Tevens heb je affiniteit met de meer complexere casuïstiek op het gebied van revalidatie en/of ouderengeneeskunde.
 • Je bent een teamspeler en wilt meerwaarde halen uit het team waarin je een rol speelt.
 • Je bent BIG geregistreerd en hebt een AGB code (of kan deze aanvragen).
 • Je bent fulltime of parttime beschikbaar.

Deze zorginstelling voor ouderen beschikt over 29 locaties in Rotterdam waarvan 4 locaties Kortdurende Zorg en 25 locaties Langdurende/ Chronische Zorg. Er worden verschillende soorten zorg geboden, van wijkzorg tot complexe zorg.
Er worden diverse opleidingsplaatsen voor Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding en GZ-psychologen in opleiding aangeboden.

Wij bieden voor deze positie van Basisarts ouderenzorg in de regio Rotterdam het volgende:

 • Een vaste baan of werken op basis van ZZP. Wij kiezen de contractvorm die jij fijn vindt!
 • Inschaling CAO VVT, salarisschaal 65;
 • Minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur per week aan de slag.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en nascholing.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen en sportabonnementen.

Is deze functie op je lijf geschreven? Reageer via de button op deze vacature van arts in de regio Rotterdam of neem voor meer informatie contact op met Reshma Mangroe-Binda via r.binda@startpeople.nl of via 06-13988640.