Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

basisarts traineeship parttime

Start People Arts en Specialist Eindh

Standplaats
Tilburg
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
4057000021

Wat ga je doen?
Ben jij (bijna) klaar met je master Geneeskunde en op zoek naar je eerste baan? Lastig he! Ja, waar begin je? Hoe weet je welk specialisme het beste bij jou past? Wellicht biedt ons basisarts traineeship dan de oplossing! In dit traineeship ga je gedurende 2 jaar aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan een functie als arts assistent in een medisch specialisme in een ziekenhuis, verpleeg-en verzorgingshuizen, instellingen voor geestelijke gezondheid en/ of (semi)overheid. Zo krijg jij de kans om te ontdekken welk vakgebied en organisatie het beste bij jou past. Je bouwt natuurlijk ook snel een netwerk op en heb jij gedurende jouw basisarts traineeship een loopbaancoach die je helpt om de juiste werkervaring op te doen.
Het basisarts traineeship wordt zowel fulltime als parttime aangeboden en is mogelijk in heel Nederland (Maastricht, Eindhoven, Nijmegen.

Als basisarts heb je je studie Geneeskunde (bijna) afgerond en ben je in het bezit van een BIG registratie of ontvang je deze binnenkort. Verder houd je ervan om afwisseling in je werk als arts te hebben en vind je het leuk om nieuwe zaken te ontdekken!

Over het bedrijf
Start People Arts en Specialist bemiddelt al jaren heel gericht in functies voor basisartsen, medisch specialisten en GZ-psychologen. Tot dusverre hielpen we al meer dan 500 jonge basisartsen aan een eerste stap in hun carrière! We zetten ons volledig in om voor jou de juiste loopbaanstap en werkgever(s) te creëren. Dat is waar we blij van worden, waar ons hart sneller van klopt!

Wat bieden wij jou?
Terwijl jij tijdens het basisarts traineeship aan je ervaring werkt, gaat jouw loopbaancoach aan de slag om jouw loopbaan verder uit te stippelen. Dit doen we door persoonlijke begeleiding en assessments. Daarnaast bieden wij jou:

een salaris tussen €3873 en € 5300 o.b.v. 36 uur en afhankelijk van je ervaring;
een 1, 1,5 of 2 jarig dienstverband, bepaalde tijdscontract, afhankelijk van jouw beschikbaarheid;
een leaseauto;
pensioenopbouw;
toegang tot een ontwikkelassessment en meer dan 100 online trainingen.