Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde

Start People Arts en Specialist Amersfoort

Standplaats
Arnhem
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0005214

Ben jij Basisarts en voor minimaal een half jaar beschikbaar? Binnen deze ANIOS functie kom je te werken met een breed scala aan ziektebeelden. Je wordt actief en zorgvuldig begeleid door een supervisor. Bovendien is er veel aandacht voor de juiste balans tussen werk en privé. Laat jij je verrassen door de diversiteit van de Verzekeringsgeneeskunde?

Als Basisarts Verzekeringsgeneeskunde stel je bij cliënten vast of zij door ziekte of gebreken niet (volledig) kunnen werken. Je biedt cliënten perspectief op arbeid of zekerheid van inkomen via een uitkering. Je onderzoekt wat een cliënt wel of niet kan doen als het over werk gaat. Vervolgens breng je samen met een arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider advies uit. Om tot de juiste beoordeling te komen, kijk je niet alleen naar het medische verhaal, maar naar de totale situatie van de cliënt; medisch en sociaal. Je bekijkt hoe de meeste gezondheidswinst kan worden behaald. Je maakt de afweging tussen de positieve aspecten van passende arbeid en negatieve effecten bij het overschrijden van de belastbaarheid. Je bevindingen verwerk je tot een advies of een beslissing. De sociale wetgeving en juridische afspraken dienen hierbij als kader.

Jouw profiel:

  • een afgeronde studie Geneeskunde, of je studeert binnenkort af;
  • een BIG registratie als Basisarts of ontvangt deze binnenkort;
  • een minimale beschikbaarheid van 1 jaar voor minimaal 24 uur per week;
  • je wilt je verdiepen in relevante wet- en regelgeving;
  • je begrijpt dat werken belangrijk is voor mensen.

Als Basisarts start je met een interne basisopleiding. Daarna kun je je specialiseren tot Verzekeringsarts. Heb je minimaal 5 jaar werkervaring als arts? Dan is het goed mogelijk dat je voor bepaalde onderdelen uit de opleiding vrijstelling kunt krijgen.

Onze opdrachtgever is landelijk de grootste werkgever binnen het domein Arbeid en Gezondheid. De organisatie werkt actief samen met (internationale) wetenschappelijke instellingen, kennisinstituten, beroepsverenigingen, cliënten- en patiëntenorganisaties. Er is volop ruimte en aandacht voor professionele loopbaanmogelijkheden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor verbreding (o.a. management) en voor verdieping (o.a. onderzoek en opleiden). De organisatie heeft diverse locaties in o.a. Alkmaar, Amsterdam, Almere, Utrecht en Arnhem.

De functie is zowel parttime (vanaf 24 uur per week) als fulltime (38 uur per week) in te vullen. Je start met een tijdelijk dienstverband, waarbij je bij gebleken geschiktheid al na een jaar een contract voor onbepaalde tijd krijgt.

Als Basisarts start je met een minimaal salarisniveau van € 4126,95 bruto per maand bij een 38-urige werkweek, wat kan uitgroeien tot € 6.331,81 als je als verzekeringsarts met taakdelegatie werkt. Je ontvangt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%, dat is een volledige 13e maand. Daarnaast kun je gebruikmaken van een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden. Indien je in opleiding tot verzekeringsarts gaat, wordt deze opleiding volledig betaald. Je werktijden zijn flexibel en in goed overleg.

Wil je een keer meekijken binnen deze organisatie om een goed beeld te krijgen? Dat kan!

Voor regio Midden Nederland kun je contact opnemen met Hendrik Wichers, Consultant Start People Arts en Specialist: 06-14753231 of hwichers@startpeople.nl