Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde

Start People Arts en Specialist Deventer

Standplaats
Zwolle
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0011442

Als basisarts (ANIOS of AIOS) verzekeringsgeneeskunde beoordeel je cliënten die door ziekte of andere sociaal-medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken en in een uitkeringssituatie zijn beland. Vanuit jouw medisch specialisme, verzekeringsgeneeskunde, adviseer je hen over hun mogelijkheden terug te keren in het arbeidsproces. Als basisarts, ANIOS of AIOS verzekeringsgeneeskunde toets je de re-integratie verslagen, geef je een medisch oordeel t.a.v. arbeidsgehandicapten maar ook over de noodzaak van het verstrekken van voorzieningen. In eerste instantie zul je starten als ANIOS Verzekeringsgeneeskunde zodat je kunt proeven van het specialisme verzekeringsgeneeskunde. Bij gebleken geschiktheid zal je de mogelijkheid worden geboden om opgeleid te worden tot verzekeringsarts.
Hoe ziet jouw dag er als arts binnen de verzekeringsgeneeskunde eruit?
Na het opstarten van de pc en een kopje koffie met collega's ga je beginnen met het beoordelen van cliënten die door ziekte of andere oorzaken niet meer kunnen werken. Dit doet je door het houden van spreekuren en het afnemen van anamnese. Je krijgt hierin ruimschoots de tijd om patiënten 1 op 1 te spreken. Overigens werk je samen en maak je deel uit van een team van vakspecialisten. Binnen de verzekeringsgeneeskunde ben je werkzaam op een afdeling die ten doel heeft de wetten en regelingen uit te voeren, waarvan (preventieve) volumebeheersing deel uitmaakt.
Je krijgt te maken met de hele breedte en diepte van het medische vak. Alle ziektebeelden en prognoses passeren de revue. Je beoordeelt niet alleen medisch, maar betrekt ook de sociale context.
Op basis van jouw anamnese en de regelgeving sociale zekerheid, stel je een advies of beslissing op. Je doet wat goed is en wat besteding van premiegelden rechtvaardigt. Dankzij jouw expertise kan iemand straks weer verder. Je leert jouw besluit duidelijk te motiveren.
Je draagt bij aan de medische kennisontwikkeling op het gebied van arbeid en gezondheid. Op eigen initiatief of bij netwerkbijeenkomsten. Er is onder andere een A(N)IOS Netwerk Verzekeringsgeneeskunde.

Om voor de functie van ANIOS dan wel AIOS verzekeringsgeneeskunde in aanmerking te komen ben je minimaal in het bezit van een BIG-registratie voor basisarts.
Daarnaast ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar.
Ben je als arts nieuwsgierig geworden naar wat dit specialisme inhoudt dan kan ik je die mogelijkheid bieden middels een uitgebreide kennismaking en je desgewenst mee te laten lopen met een verzerkeringsarts.

Het betreft een dynamische en professionele organisatie met een maatschappelijk betrokken instelling binnen de verzekeringsgeneeskunde welke onder andere is gevestigd op meerdere locaties in Zwolle, Deventer en Apeldoorn.
Werken doet goed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen in de maatschappij, waar mogelijk met arbeid. Als Verzekeringsarts help je mensen met een ziekte of beperking naar dit perspectief. Je ziet de hele breedte en diepte van het medische vak én je brengt mensen duidelijkheid en perspectief.

En wat krijg je terug voor al dat harde werken?

  • Een leuke en uitdagende baan die zowel fulltime als in een partime dienstverband wordt aangeboden;
  • Een mooie eerste stap in je carrière, je loopbaan starten met een enthousiast team van medische professionals op de volgende standplaatsen: Zwolle Apeldoorn Zwolle;
  • Er is veel ruimte voor vakinhoudelijke en professionele loopbaanontwikkelingen;
  • Inschaling conform cao en op basis van ervaring : Startsalaris € 4188 en maximaal € 6.426,79;
  • Mogelijkheid om de verzekeringsgeneeskunde te ervaren en zo mogelijk opgeleid te worden tot verzekeringsarts;
  • Optie om parttime te werken en verder geen onregelmatige werktijden;
  • Thuis werken is mogelijk;
  • 8% vakantiegeld en een 13e maand;
  • Een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden;
  • Uitgebreide loopbaanmogelijkheden (wetenschap, taakdelegatie, management, advies en beleid).

Interesse of vragen? Neem gerust contact op met Hendrik Wichers Senior Consultant Arts en Specialist via 06-14753231 of hwichers@startpeople.nl