Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Basisarts Verzekeringsgeneeskunde

Start People Arts en Specialist Amsterdam

Standplaats
Alkmaar
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0004889

Ben jij basisarts en voor minimaal 1 jaar beschikbaar? Ben jij geïnteresseerd om je verder te specialiseren binnen de sociale geneeskunde? Lees dan verder! Binnen deze functie kom je te werken met een breed scala aan ziektebeelden. Je wordt actief en zorgvuldig begeleid door een vaste supervisor. Bovendien is er veel aandacht voor de juiste balans tussen werk en privé. Laat jij je verrassen door de diversiteit van de verzekeringsgeneeskunde?

Als basisarts verzekeringsgeneeskunde stel je bij cliënten vast of zij door ziekte of gebreken niet (volledig) kunnen werken. Je biedt cliënten perspectief op arbeid of zekerheid van inkomen via een uitkering. Je onderzoekt wat een cliënt wel of niet kan doen als het over werk gaat. Vervolgens breng je samen met een arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider advies uit. Om tot de juiste beoordeling te komen, kijk je niet alleen naar het medische verhaal, maar naar de totale situatie van de cliënt; medisch en sociaal. Je bekijkt hoe de meeste gezondheidswinst kan worden behaald. Je maakt de afweging tussen de positieve aspecten van passende arbeid en negatieve effecten bij het overschrijden van de belastbaarheid. Je bevindingen verwerk je tot een advies of een beslissing. De sociale wetgeving en juridische afspraken dienen hierbij als kader.

Jouw profiel:

  • een afgeronde studie Geneeskunde, of je studeert binnenkort af;
  • een BIG registratie als basisarts of ontvangt deze binnenkort;
  • een minimale beschikbaarheid van 1 jaar voor minimaal 32 uur per week;
  • interesse in wet- en regelgeving;
  • je begrijpt dat werk belangrijk is voor mensen.

Als basisarts start je met een interne basisopleiding. Daarna kun je je specialiseren tot verzekeringsarts. Heb je minimaal 5 jaar werkervaring als arts? Dan is het goed mogelijk dat je voor bepaalde onderdelen uit de opleiding vrijstelling kunt krijgen.

Onze opdrachtgever is landelijk de grootste werkgever binnen het domein Arbeid en Gezondheid, met locaties in steden als Alkmaar, Amsterdam en Almere. De organisatie werkt actief samen met (internationale) wetenschappelijke instellingen, kennisinstituten, beroepsverenigingen, cliënten- en patiëntenorganisaties. Er is volop ruimte en aandacht voor professionele loopbaanmogelijkheden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor verbreding (o.a. management) en voor verdieping (o.a. onderzoek en opleiden).

Als basisarts start je met een minimaal salarisniveau van € 4126,95 bruto per maand bij een 38-urige werkweek, wat kan uitgroeien tot € 6.331,81 als je als verzekeringsarts met taakdelegatie werkt. Je ontvangt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%, dat is een volledige 13e maand. Daarnaast kun je gebruikmaken van een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden. Indien je in opleiding tot verzekeringsarts gaat, wordt deze opleiding volledig betaald. Je werktijden zijn flexibel en in goed overleg. Je start met een tijdelijk contract op basis van detachering, vervolgens ga je in dienst bij de oprachtgever. Na een jaar is een vast contract bespreekbaar.

Wil je een keer meekijken binnen deze organisatie om een goed beeld te krijgen? Voor regio Noord Holland kun je contact opnemen met Karin van Vierden, Consultant Start People Arts en Specialist regio Noord Holland: 06-41644121 of kvanvlierden@startpeople of reageer via de button.

Na je reactie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.