4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Basisarts verzekeringsgeneeskunde in Twente (ook parttime mogelijk)

Start People Arts en Specialist Enschede

Standplaats
Almelo
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0004950

Als basisarts (ANIOS of AIOS) verzekeringsgeneeskunde beoordeelt u cliënten die door ziekte of andere sociaal-medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken en in een uitkeringssituatie zijn beland. Vanuit uw medisch specialisme, verzekeringsgeneeskunde, adviseert u hen over hun mogelijkheden terug te keren in het arbeidsproces. Als basisarts, ANIOS of AIOS verzekeringsgeneeskunde toets u de re-integratie verslagen, geeft u een medisch oordeel t.a.v. arbeidsgehandicapten maar ook over de noodzaak van het verstrekken van voorzieningen.In eerste instantie zult u starten als ANIOS Verzekeringsgeneeskunde zodat u kunt proeven van het specialisme verzekeringsgeneeskunde. Bij gebleken geschiktheid zal u de mogelijkheid worden geboden om opgeleid te worden tot verzekeringsarts. Hoe ziet uw dag er als arts binnen de verzekeringsgeneeskunde eruit? Na het opstarten van de pc en een kopje koffie met collega's ga je beginnen met het beoordelen van cliënten die door ziekte of andere oorzaken niet meer kunnen werken. Dit doet udoor het houden van spreekuren en het afnemen van anamnese. U krijgt hierin ruimschoots de tijd om patienten 1 op 1 te spreken. Overigens werkt u samen en maakt u deel uit van een team van vakspecialisten. Binnen de verzekeringsgeneeskunde ben je werkzaam op een afdeling die ten doel heeft de ag-wetten en -regelingen uit te voeren, waarvan (preventieve) volumebeheersing deel uitmaakt.
Je krijgt te maken met de hele breedte en diepte van het medische vak. Alle ziektebeelden en prognoses passeren de revue. Je beoordeelt niet alleen medisch, maar betrekt ook de sociale context.
Op basis van jouw anamnese en de regelgeving sociale zekerheid, stel je een advies of beslissing op. Je doet wat goed is en wat besteding van premiegelden rechtvaardigt. Dankzijjouw expertise kan iemand straks weer verder. Je leert jouw besluit duidelijk te motiveren.
Je draagt bij aan de medische kennisontwikkeling op het gebied van arbeid en gezondheid. Op eigen initiatief of bij netwerkbijeenkomsten. Er is onder andere een A(N)IOS Netwerk Verzekeringsgeneeskunde.

Om voor de functie van ANIOS dan wel AIOS verzekeringsgeneeskunde in aanmerking te komen bent u min. in het bezit van een big registratie voor basisarts, Daarnaast bent u minimaal 24 uur per week beschikbaar.
Bent u als arts nieuwsgierig geworden naar wat dit specialisme inhoudt dan kan ik u die mogelijkheid bieden middels een uitgebreide kennismaking en u desgewenst mee te laten lopen met een verzerkeringsarts.

Het betreft een dynamische en professionele organisatie met een maatschappelijk betrokken instelling binnen de verzekeringsgeneeskunde welke onder andere is gevestigd op meerdere locaties in Overijssel, te denken aan Zwolle en Hengelo.
Werken doet goed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen in de maatschappij, waar mogelijk met arbeid. Als Verzekeringsarts help je mensen met een ziekte of beperking naar dit perspectief. Je ziet de hele breedte en diepte van het medische vak én je brengt mensen duidelijkheid en perspectief.

  • Een leuke en uitdagende baan die zowel fulltime als in een partime dienstverband wordt aangeboden
  • Een mooie eerste stap in je carrière, je loopbaan starten met een enthousiast team van medische professionals op de volgende standplaatsen: HengeloZwolle Apeldoorn Zwolle* Er is veel ruimte voor vakinhoudelijke en professionele loopbaanontwikkelingen.
  • Inschaling conform cao en op basis van ervaring : Startsalaris € 4188 en maximaal  € 6.426,79
  • Mogelijkheid om de verzekeringsgeneeskunde te ervaren en zo mogelijk opgeleid te worden tot verzekeringsarts
  • Optie om parttime te werken en verder geen onregelmatige werktijden
  • Thuis werken is mogelijk.
  • 8% vakantiegeld en een 13e maand.
  • Een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden.
  • Uitgebreide loopbaanmogelijkheden (wetenschap, taakdelegatie, management, advies en beleid).

Interesse of vragen? Neem gerust contact op met Ruth Agterbos (consultant Arts en Specialist) via 0638076205 / ragterbos@startpeople.nl