4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

BBL-opleiding Logistiek Teamleider (32 uur per week)

Start People Leer-werkbanen

Standplaats
Eerbeek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
5300000727

Word jij de leider van de toekomst? Kan jij met behulp van jouw nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid een onderneming laten opbloeien? Dan kan jij bij ons de BBL-opleiding Logistiek Teamleider gaan volgen. Tijdens deze opleiding ga jij 4 dagen aan het werk bij één van onze erkende leerbedrijven. Met behulp van hun kennis en expertise leer jij bijna alles over het vak. Echter moet jij wel 1 dag naar school om de theorie te leren en om je MBO diploma te halen.

Onze ideale student heeft minimaal een afgeronde VMBO opleiding (kaderberoeps / theoretische leerweg). Verder zijn kwaliteiten als nauwkeurigheid, zelfstandigheid en resultaatgericht werken écht woorden die jou beschrijven. Tevens ben jij dus vanaf het nieuwe schooljaar fulltime beschikbaar (1 dag school en 4 dagen werk).

Start People Leer-werkbanen heeft ruime ervaring in het uitplaatsen en begeleiden van BBL studenten.

Wij bemiddelen leerlingen naar erkende BBL werkplekken bij bedrijven in Eerbeek en omgeving en dragen zorg voor de begeleiding tijdens de opleiding.

Zoals hierboven is vernoemd schenken wij erg veel aandacht aan onze studenten, een tevreden student is een tevreden onderneming. Wat kan jij tevens nog meer van ons verwachten?

  • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de BBL-opleiding;
  • Een werkplek bij een erkend leerbedrijf in de omgeving van Eerbeek;
  • Salaris volgens de CAO van het leerbedrijf;
  • Een vergoeding voor ALLE studiekosten (o.a. lesgeld en boekengeld);
  • Actieve ondersteuning vanuit Start People Leer-werkbanen.

Voel jij je al direct aangesproken door de bovenstaande informatie? Meld je dan direct aan!
Zit jij te twijfelen over deze keuze? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen informeren betreft de mogelijkheden.