Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

BBL’er Metaalbewerking

SP Meppel XL

Standplaats
Staphorst
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0065352

Pak deze kans om je (verder) te ontwikkelen in de metaal als lasser/plaatwerker. Binnen Brink Climate kunnen alle bewerkingen toegepast worden met de verschillende machines. Hierbij moet je denken aan lassen, kanten zetten, buigen en walsen.

Verder wordt er van je verwacht dat:

  • je een BBL-opleiding in de metaal volgt of gaat volgen en minimaal 1 dag in de week naar school gaat en 4 dagen fulltime gaat werken.

Het is belangrijk dat je interesse hebt in de metaalbewerkingstechnieken en hier al enige ervaring in hebt opgedaan. Dit is belangrijk omdat je een opleiding aangaat die je het beste doorloopt als je al een beetje weet wat je te wachten staat en wat de werkzaamheden inhouden. Daarnaast heb/ben je:

  • mbo werk- en denkniveau;
  • woonachtig in omgeving Staphorst of in het bezit van auto en rijbewijs B;
  • motivatie en discipline om te leren en om zelfstandig te kunnen werken.

Brink Climate Systems is een bedrijf die luchtverwarming, ventilatiesystemen, kanalen en toebehoren maakt en biedt oplossingen voor een gezond en milieuvriendelijk binnenmilieu. Deze oplossingen worden zowel in Nederland als in het buitenland verkocht. Zowel de onderdelenproductie als de assemblage vindt grotendeels in eigen huis plaats. In de onderneming werken circa 180 medewerkers.

Mocht je geen ervaring hebben als metaalbewerker dan is dit niet erg. Bij Brink Climate Systems leren ze je graag de kneepjes van het vak! In het gehele bedrijf heerst een informele werksfeer waar jij je als nieuwe collega snel thuis zal voelen.

Wij bieden jou de kans op een leerbaan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij krijgt je eigen praktijkbegeleider van Brink Climate waar jij met al jouw vragen terecht kan en jou helpt in bemiddeling of zaken waar je tegenaan loopt op de werkvloer. Daarnaast bieden we:

  • Een bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een goed startsalaris;
  • Werken met modern materiaal in een goed uitgeruste werkplaats;
  • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Wij betalen jouw BBL-opleiding.