Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Bedrijfsleider personeel en productie

Start People Goes

Standplaats
Bergen op Zoom
Opleiding
HBO
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0026400

Gemotiveerde medewerkers zorgen voor de gewenste resultaten van een organisatie. Daarom is het belangrijk dat het personeelsbeleid goed wordt uitgevoerd. Als bedrijfsleider word je hier eindverantwoordelijk voor. De gehele personele bezetting op de vestiging in Rilland wordt aan jou toevertrouwd. Daarnaast krijg jij de taak om de totale uitvoering van de gewasverzorging perfect te laten verlopen. Een mooie, veelzijdige functie dus met veel uitdagingen. Concreet bestaat jouw werk als bedrijfsleider onder andere uit de volgende werkzaamheden:

 • medewerkers motiveren en beoordelings- en evaluatiegesprekken voeren;
 • verantwoordelijk voor de totale controle van arbeidsregistratie;
 • zorgen voor de personeelsplanning en bezetting tijdens vakanties;
 • zorgdragen voor kwaliteitszorg

Verder ben je medeverantwoordelijk voor de administratie met betrekking tot de uitzendkrachten. In samenwerking met de afdeling administratie heb jij contact met de uitzendbureaus als het gaan om het indienen van uren, ziekmeldingen, in- en uitdiensttredingen en salarisadministratieve problemen.

Als bedrijfsleider krijg je een grote verantwoordelijkheid, met name als het gaat om leidinggeven aan het personeel. Jij stuurt met name de teamleiders van de afdelingen aan, zodat zij dit kunnen meenemen naar hun team.

Om de fulltime functie van arbeidsmanager goed uit te kunnen voeren heb je:

 • ervaring en talent voor het motiveren, aansturen en instrueren van medewerkers, hiervoor moet je gezag hebben en uitstralen;
 • kennis van de wetten en regelgeving op het gebied van HR en arbo, denk hierbij aan de cao voor zowel de tuinbouw als uitzendkrachten en kennis over arbeidsrecht;
 • goede communicatieve vaardigheden, voor een optimale samenwerking met de managers en het personeel;
 • kennis van Microsoft Office en de klimaatcomputer en beheersing van de arbeidsregistratie.
 • een BHV-certificaat.

Jij gaat werken bij een innoverend en bloeiend familiebedrijf. Deze organisatie is gespecialiseerd in de productie van tomaten en het verpakken ervan. Ze beschikken over meerdere teeltlocaties in het Westland, Dinteloord en Zeeland. Deze laatste locatie, vlakbij Bergen op Zoom, is waar jij gaat werken als bedrijfsleider. De cultuur is hier informeel en iedereen is gelijk.

Jaarrond worden tomaten voor diverse markten geteeld. Alle vestigingen kenmerken zich door moderne middelen en vernieuwde kassen. Er wordt gebruik gemaakt van waterrecycling, efficiënte inzet van meststoffen en vergaande biologische inzet bij gewasbescherming. Kwaliteit en kosten gaan hierbij altijd naadloos samen.

Naast een een gezellige werksfeer kun je rekenen op:

 • een goed salaris dat met jou in overleg bepaald wordt, aan de hand van jouw kwaliteiten en ervaring;
 • reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • 25,5 vakantiedagen;
 • diverse bonusregelingen;
 • ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen die aansluiten op je functie.

Bij gebleken geschiktheid word je direct in dienst genomen door de organisatie. Eerst zal er een tijdelijk dienstverband zijn, waarna de mogelijkheid plaatsvindt voor een contract voor onbepaalde tijd.

Heb jij interesse gekregen in deze vacature? Solliciteer dan met jouw motivatie en CV. Wij zullen vervolgens op korte termijn contact met je opnemen.

Voor verdere vragen of opmerkingen over de vacature kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.
M: goes@startpeople.nl
T: 0113 751 338