Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Begeleider Algemeen Minderjarige Vreemdelingen

Start People Medi Interim Brabant

Standplaats
Oisterwijk
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0037909

Ben jij degene die weer perspectief kan bieden aan jonge mensen met verschillende culturele achtergronden? Reageer snel op deze vacature!
In deze fulltime functie houd jij je bezig met de Intensieve Begeleiding van Algemeen Minderjarige Vreemdelingen (AMV) bij het COA.
Je begeleidt de bewoners in 1-op-1 gesprekken en stelt hierin de toekomst centraal. Je activeert de bewoners om mee te doen aan groepsactiviteiten die jij en je collega’s hebben georganiseerd. Het uitreiken van medicijnen behoort ook tot jouw taken. Daarnaast sta je continu in contact met de ketenpartners; denk hierbij aan voogdijinstelling Nidos, school, DT&V en IND. Het registreren van signalen, gesprekken en gegevens m.b.t. de verrichte werkzaamheden in de administratieve systemen. De nadruk ligt op outreachend werken, dus aanwezigheid op de groep!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van bvk een HBO diploma in Sociaal Agogische richting. Denk hierbij aan SPH, Social Work, begeleider specifieke doelgroepen of CMV; Heb je een afgeronde MBO diploma en enige jaren
  aansluitende ervaring dan is dat ook bespreekbaar.
  zou dat ook
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bijzonder in het domein Intensieve Begeleiding;
 • Je bent geregistreerd als Jeugdzorgwerker in het SKJ(Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) of bereid je te registreren;
 • Je hebt ervaring met cultuursensitief werken;
 • Je staat sterk in je schoenen, kunt goed omgaan met emoties en kunt heftige situaties de-escaleren;
 • Onregelmatig werken in zowel avonddienst, als nachtdienst. Ook weekenddiensten zijn voor jou geen probleem;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer om de locatie te bereiken;
 • Je bent vaardig in het observeren van gedrag van (individuele) personen;
 • Je bent vaardig in het opstellen van rapportages;
 • Je bent beschikbaar voor 36 uur per week; Ben je minder beschikbaar dan willen we dat graag met je bespreken.

Je kom te werken op de locatie in Oisterwijk. Het COA is de organisatie in Nederland voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners’ staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Wat kun jij verwachten?
Een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei!

 • Mooi salaris in schaal 6 volgens de CAO van het COA: € 18,17 tot € 23,33 bruto per uur (exclusief onregelmatigheidstoeslagen). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en relevante werkervaring;
 • Tijdelijk dienstverband voor de duur van 6 maanden, bij goed functioneren is de kans op verlenging van dit tijdelijk dienstverband zeer reëel.
 • Functie die zowel parttime (32 uur) als fulltime (36 uur) is in te vullen
 • Een reiskostenvergoeding van maximaal € 9,80 netto per dag. Afhankelijk van het aantal dagen dat jij werkt en de afstand van woonplaats tot locatie.

Ben jij diegene die klaar is voor deze uitdaging bij het COA? Klik dan op de sollicitatie-button om direct te solliciteren. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Bellen of mailen kan ook op: 088-0045806 of mediinterimbrabant@startpeople.nl