Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Begeleider flexpool parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Groesbeek
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0012008

Ben jij als begeleider opzoek naar een flexibele baan in de gehandicaptenzorg waarbij je zelf jouw rooster kan bepalen of wil je naast jouw huidige baan extra uren werken? Dan zoeken wij jou!

In Nijmegen zijn wij voor Pluryn opzoek naar een begeleider voor minimaal 12 uur per week. Je komt te werken op de locatie De Winckelsteegh. De Winckelsteegh bestaat uit een prachtig groot terrein waar zo’n 170 bewoners met een ernstig verstandelijke handicap leven. Dit zijn zowel kinderen, jongeren volwassenen en ouderen. Het terrein is voorzien van een manage en een zwembad. Doordat alle voorziening op één terrein bevinden kunnen de cliënten zich vrij bewegen op het terrein. De woningen op het terrein zijn modern en aangepast aan de doelgroep die er woont. Op een groep wonen vijf tot twaalf cliënten. Elke cliënt heeft een eigen kamer.

Als begeleider werk je samen in teamverband en je staat er nooit alleen voor. Jij helpt de cliënt stapjes naar voren te maken, dit kan zijn met de verzorging van de cliënten of je biedt intensieve begeleiding bij zijn of haar gedragsproblemen.

Via onze app kan je zelf je beschikbaarheid opgeven. Wij bellen/ appen je zodra we diensten hebben ontvangen. Van ons ontvang je de tijden en locatie van de dienst. Het is aan jou of je deze dienst wil draaien.
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband maar bevalt het van beide kanten goed kan is er zeker kans op een vast contract.

Ook vanuit Arnhem en Den Bosch is de locatie goed te bereiken.

  • Je hebt bij voorkeur als begeleider ervaring met cliënten met een laag ontwikkelingsniveau en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Ervaring met ADL is een pre.
  • Verder ben je stressbestendig en kan je goed reflecteren. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en je bent fysiek weerbaar.
  • Je bent in het bezit van een diploma SPW, SPH of een andere agogische opleiding op minimaal niveau 3.

Winckelsteegh is gelegen in de groene omgeving van Nijmegen en is onderdeel van Pluryn. Pluryn helpt mensen met allerlei complexe zorgvragen, bijvoorbeeld gehandicaptenzorg of gedragsproblemen. Iedereen krijgt bij Pluryn passende hulp dat kan zijn in de vorm van wonen, leren of vrijetijd. Dit doen zijn vanuit 140 locaties in provincie Gelderland, Limburg en Brabant.

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je wordt ingeschaald in functiegroep 35 of 40 (afhankelijk van de zwaarte van groep) met een salaris tussen € 1898,- en € 2807,- bruto bij fulltime dienstverband (36 uur);
  • Je ontvangt onregelmatigheidstoeslag wanneer je in toeslag uren werkt dit is conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Je parttime contract voor minimaal 8 uur in de week. Meer uren kan zeker en is afhankelijk van jou beschikbaarheid. Kans op verlenging of vast contract;