4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Begeleider gehandicaptenzorg parttime

Start People Medi Interim Arnhem

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7277000800

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als begeleider in de gehandicaptenzorg? Waarbij je samen met je collega’s een warme en veilige omgeving creëert voor jouw cliënten en vind je complexe situaties een uitdaging. Wordt dan begeleider gehandicaptenzorg bij Pluryn!

Je begeleidt cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking op de locatie Winckelsteegh in Nijmegen. Bij de Winckelsteegh kunnen cliënten wonen, naar dagbestedingen, naar behandelingen en worden er activiteiten georganiseerd. Alles bevindt zich op één terrein voor de cliënten, doordat alles op één terrein is kunnen de cliënten zich vrij en veilig bewegen. Je kijkt per cliënt waar de behoefte ligt, het kan zijn dat de ene cliënt meer verzorging nodig heeft en de andere meer intensieve begeleiding nodig heeft bij zijn of haar gedragsproblemen. Je werkt altijd samen met jouw collega’s en je komt terecht in een warm team wat huiselijk aanvoelt.

Om de cliënten in dit huis goed te begeleiden ben je stressbestendig en kan je goed reflecteren. Je bent een echte teamspeler en draagt bij aan de ontwikkeling van het team. Daarnaast sta je stevig in jouw schoenen en ben je fysiek weerbaar, heb je de handvaten hier nog niet voor of heb je altijd interesse in bijscholing dan verzorgen wij ook trainingen ik vertel je hier graag meer over. Je bent in bezit van een mbo of hbo diploma spw, mmz, sph of een andere agogische opleiding.

Pluryn is een grote zorginstelling die mensen ondersteunt met een handicap en kampen met gedragsproblematiek. Dit doen zij vanuit ruim 140 locaties in provincie Gelderland, Limburg en Brabant. Bij Pluryn zijn de eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen hun uitgangspunt en visie.

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao GHZ. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 1.898,- en € 2.807,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
  • Parttime aanstelling 24 tot 32 uur;
  • Onregelmatigheidtoeslag;
  • Contract voor bepaalde tijd met kans op verlenging;
  • Reiskostenvergoeding € 0,19 per km;
  • Functiegerichte scholing zoals: Medicatie, BHV en omgaan met agressie'