Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Begeleider Gehandicaptenzorg parttime

Start People Medi Interim PU Groningen

Standplaats
Drachten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005025

Jouw hart gaat sneller kloppen van het werken als begeleider binnen de gehandicaptenzorg. Jij bent de flexibele begeleider die zich graag verder wil ontwikkelen en ervaring op wil doen binnen verschillende organisaties en locaties.

Gisterochtend heb je vanuit de planafdeling van Start People Medi Interim een appje gekregen met de vraag of je vandaag een vroege dienst zou kunnen werken. De groep was jou bekend, je stond op beschikbaar in de app en hebt daarom deze dienst aangenomen. Je gaat de dienst samen met een collega vanuit het vaste team werken op een groep van een aantal cliënten met een verstandelijke beperking. Je bent al om 06.50 uur aanwezig, zet je fiets in het daarvoor bedoelde rek en belt aan bij de locatie. Je bent vaker op deze groep geweest en kent de collega's en de cliënten al. Na de overdracht te hebben gelezen gaan jullie aan de slag. Sommige bewoners hoeven alleen maar even wakker gemaakt worden, zij redden zich verder zelfstandig. Een aantal bewoners dienen verbaal ondersteunt te worden bij de ADL. Omdat je reeds bekend bent op de groep, weet je een beetje wie waar de meeste hulp bij nodig heeft. Wanneer een ieder klaar is en aangeschoven is aan tafel, wordt er gezamenlijk ontbeten. Een viertal van de cliënten begeleid je naar de dagbesteding. Wanneer je weer terug bent op de groep, gaan jullie samen het dagprogramma verder voortzetten. Er wordt samen geluncht en je gaat 's middags nog even een stukje fietsen op de duofiets met een cliënt. Wanneer om 14.30 uur de late dienst arriveert, realiseer je je ineens dat je dienst er al weer bijna op zit. Samen met de collega's doen jullie nog even de overdracht voor de late dienst. Na afloop van de dienst vraag je nog even aan je collega hoe ze de samenwerking met jou vond gaan. Ze geeft aan fijn met je gewerkt te hebben en vraagt wanneer je weer komt werken. Dit is voor jou een leuk compliment! Met een voldaan gevoel fiets je weer naar huis.

Als begeleider bij Start People Medi Interim wordt je ingezet op basis van jouw beschikbaarheid en inzetbaarheid. We proberen je zoveel mogelijk in te zetten op groepen die bij jou passen. Heb je bijvoorbeeld minder ervaring met zware gedragsproblematiek, dan zullen we je daar ook zo min mogelijk op inplannen. Vindt je dit juist erg leuk en uitdagend, dan zullen we je daar juist wel voor vragen. Doordat je zelf je regie over je rooster kunt houden, maakt dit het makkelijk te combineren met nevenactiviteiten, zoals bijvoorbeeld een studie of hobby.

Jij bent de topper die ervaring heeft in het werken met cliënten met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Je hebt lef, durft dit te tonen en kunt je goed ontplooien in een team. Je bent flexibel en laat je niet zomaar de kaas van het brood eten.

Daarnaast voldoe je aan onderstaande criteria:

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, Verpleegkundige, Maatschappelijk Werk, Sociaal Pedagogisch Medewerker, Sociaal Pedagogisch Werker (niv 3 of 4) of Medewerker Maatschappelijke Zorg (niv 3 of 4).

Elke cliënt met een (licht)verstandelijke- en/ of lichamelijke beperking kan zorg ontvangen vanuit de organisatie waarbij wij je gaan inplannen. De organisatie heeft locaties verspreid over heel Friesland. Voor deze vacature ligt de focus op Drachten en directe omgeving. De zorg die door deze organisatie wordt verleend, komt tot stand door de samenwerking van zorgprofessionals, ouders, familie en externe partners. Samen zorgen zij ervoor dat de cliënten kunnen leven en werken in een vertrouwde en veilige omgeving. Cliënten kunnen rekenen op zorg en begeleiding die voor hen passend is.

  • Een contact van minimaal 6 maanden parttime of fulltime. Ben je langer beschikbaar en inzetbaar, dan zullen we kijken naar de mogelijkheden voor een contract langer dan 6 maanden.
  • Een salaris van minimaal € 1.707 en maximaal € 2.546 o.b.v. 38 uur (conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 30) + opbouw vakantiegeld en vakantiedagen.
  • Een onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten (indien je deze diensten zou kunnen en willen werken).
  • Een reiskostenvergoeding van €4,80 per dag;
  • De mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering;
  • Er is een mogelijkheid om op onze kosten bijscholingsmogelijkheden te volgen. Hierbij valt te denken aan een tillift-cursus of een weerbaarheidstraining.
  • Je krijgt toegang tot een online trainingstool waar je cursussen kunt volgen als persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie.
  • Een leuke baan waarbij je zelf d.m.v. onze app, regie kunt houden over je eigen rooster!