Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Begeleider gehandicaptenzorg parttime

Start People Medi Interim PU Groningen

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005025

Ben jij een begeleider die met humor durft te begeleiden? Ben jij geduldig en beschik jij over een tomeloze hoeveelheid energie? Ben jij daarnaast een ster in het aanbrengen van structuur in de dag en kun jij te allen tijde de rust bewaren? Lees dan snel verder, wellicht ben jij onze nieuwe begeleider die aan de slag kan binnen de gehandicaptenzorg!

Bij aankomst op de locatie, krijg je van je collega's een korte overdracht van wat er de dienst ervoor is voorgevallen. Daarbij neem je samen door hoe de komende dienst er uit gaat zien en wat daarin jouw rol als begeleider gaat zijn. Eén van de bewoners is de hele nacht erg onrustig geweest. Aan jou de taak om deze bewoner vandaag te begeleiden. Je bent al vaker op deze groep geweest en bent daarom voor deze bewoner een bekend gezicht. Na de bewoner te hebben geholpen met wassen en aankleden, gaan jullie samen helpen met het klaarzetten van het ontbijt. Een aantal bewoners gaat naar de dagbesteding. Jij blijft achter met de bewoner die je de hele dienst begeleidt. Je volgt met hem zijn dagprogramma en gaat na de lunch met hem nog even een stuk wandelen buiten. Bij terugkomst staat de late dienst al weer te trappelen om de volgende dienst te beginnen. Na een terugkoppeling te hebben ontvangen van jouw collega's en de overdracht voor de volgende dienst te hebben doorgenomen, ga je weer naar huis.

Wanneer je als begeleider aan de slag gaat via Start People Medi Interim, plannen wij jou in op basis van jouw beschikbaarheid. Deze kun je zelf invoeren en aangeven door middel van een applicatie op jouw smartphone. Dit maakt dat je zelf de baas kunt zijn over je eigen rooster en werkt op de momenten die jou het beste uitkomen. Zo wordt werken via Start People Medi Interim goed te combineren met je studie, baan en/ of andere verplichtingen. Je zult ingezet worden op diensten in Drachten en directe omgeving. Samen met jou wordt gekeken welke groepen het beste passend zijn en waar je het beste ingezet kunt worden.

Jij bent de enthousiaste begeleider die ervaring heeft met werken op woon- en werkgroepen binnen de gehandicaptenzorg. Je durft initiatief te tonen, hebt lef en kunt goed observeren en signaleren. Jij laat je niet snel de kaas van het brood eten en bent in staat om de cliënten een vertrouwde en veilige leefomgeving te bieden.

Daarnaast ben je in het bezit van een diploma van één of meerdere van onderstaande opleidingen:

  • Verzorgende IG, MBO-V of HBO-V, MWD, SPW (niveau 3 of 4), of MMZ (niveau 3 of 4).

Het aanvragen en overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van de procedure.

We zetten je in op groepen binnen de gehandicaptenzorg. De organisatie waar je als begeleider ingezet wordt, heeft locaties verspreid over heel Friesland. Deze locaties zijn gericht op verschillende doelgroepen. Te denken valt bijvoorbeeld aan cliënten met (licht) verstandelijke beperking en/ of lichamelijke beperking of cliënten die naast een verstandelijke beperking ook gedragsproblemen hebben. Samen met je collega’s van de groep wordt er gezorgd voor een veilige en vertrouwde werk- en woonomgeving. Met het team waarin je werkt wordt er aan gewerkt om de mogelijkheden en interesses van bewoners te stimuleren en ontwikkelen zodat ze een zo'n zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. Hierbij wordt de samenwerking opgezocht met de ouders/ familie, zorgprofessionals en externe partners. De cliënt ontvangt de zorg en begeleiding welke voor hem of haar passend of vereist is.

Onze zorgprofessionals omschrijven het werken als begeleider bij deze organisatie als uitdagend, afwisselend en vooral heel leuk! Doordat je op verschillende groepen komt te werken, doe je steeds meer ervaring op met verschillende doelgroepen. Er wordt rekening gehouden met je voorkeur. Daarbij is de applicatie gebruiksvriendelijk en kun je snel aangeven of je wel of niet beschikbaar bent om een dienst te werken.

Kort samengevat, een mooie betekenisvolle baan waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen!

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van minimaal 6 maanden. Uitbreiding is mogelijk. Dit is afhankelijk van jouw inzetbaar- en beschikbaarheid;
  • Een salaris op basis van de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 30, van minimaal € 1707,- en maximaal € 2546,- op basis van een fulltime dienstverband + vakantiegeld en verlofuren;
  • Een onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekend en nachten;
  • Een reiskostenvergoeding voor het woon-werkverkeer van € 4,80 per dag;
  • We bieden je mogelijkheden tot bijscholing zoals een training voor het gebruik van tilliften of cursus weerbaarheid;
  • Je krijgt toegang tot website waarbinnen je cursussen kunt volgen door middel van e-learning;
  • Een leuke afwisselende baan met mogelijkheden tot zelfontplooiing!