Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Begeleider Gehandicaptenzorg Parttime

Medi Interim Friesland

Standplaats
Meppel
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0060799

Werk jij graag als begeleider in de gehandicaptenzorg met cliënten die voor de ADL volledig afhankelijk zijn van jou? En wil jij graag samenwerken in een hecht team? Lees dan snel verder.

Je bent welkom op de locatie in Meppel. Op deze locatie wonen 24 ouder wordende bewoners met verschillende zorgvragen. Samen met 3 collega’s ondersteun, begeleid en verzorg je de bewoners waar hij of zij dit nodig heeft. Voor een aantal van de bewoners betekent dit dat je de verzorging volledig overneemt. Naast de ADL horen hier dan ook verpleegtechnische handelingen bij. Jij bent het verlengstuk van de bewoner. Niet alle bewoners kunnen praten, wat betekent dat er van je gevraagd wordt om sensitief te zijn naar hun taal. Je bent goed in het lezen van de bewoner en kan die vertalen naar de omgeving.

  • Je hebt een afgeronde zorg- en / of welzijn gerelateerde opleiding op minimaal niveau 3;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar.

De organisatie waar jij voor gaat werken is een zorginstelling die zich richt op de ondersteuning en begeleiding van cliënten met een verstandelijke beperking. Dit wordt gedaan in hun thuisomgeving of op een van de locaties. Jouw doel is om je samen met je collega’s in te zetten voor de juiste behandeling en zorg voor de cliënten. De organisatie biedt een breed scala aan zorgondersteuning. Zo is er een ruime keuze in woon-, werk-, en dagbestedingsaanbod.

  • Salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861 ,- en maximaal € 2766,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
  • Reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Een parttime en tijdelijk dienstverband;
  • 8,33% Vakantiegeld en je bouwt natuurlijk verlofuren op;
  • Toegang tot Goodhabitz. Hier vind je een breed aanbod aan online trainingen en cursussen zoals bijvoorbeeld: Omgaan met agressie, timemanagement of gesprekstechnieken.