4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Begeleider Intensieve Behandelgroepen - parttime

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Assen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0019102

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze vacature te lezen en hopelijk raak je tijdens het lezen nog enthousiaster over deze functie!

Als begeleider in de gehandicaptenzorg weet jij als geen ander in welke mate jouw gedrag en handelen invloed heeft op de stemming en het welzijn van de bewoners. Je durft ook je eigen handelen kritisch te bekijken en daar waar nodig aan te passen, alles om voor de bewoner een prettige leefomgeving te creeeren.
Naast je eigen kritische blik, heb je hiervoor ook feedback van je collega's nodig en zij hebben jou feedback nodig. Als collega's onderling wordt hier heel veel waarde aan gehecht en gaat de begeleiders ook regelmatig het gesprek hierover met elkaar aan. Door op deze manier te werken leer je jezelf nog beter kennen en ga je steeds meer zien welke invloed jij hebt op de bewoner of de groep.
De bewoners van de locatie hebben veel ondersteuning nodig met bijna alle veel voorkomende dagelijkse dingen, opstaan, wassen en aankleding, eten en dagbesteding. Ze hebben een verstandelijke beperking en daarnaast een stoornis binnen het autisme spectrum, een zeer complexe situatie. Structuur en duidelijkheid zijn voor hen van levensbelang en verandering hierin kan moeilijk verstaanbaar gedrag tot gevolg hebben, wat zich kan uiten in agressie of automutilatie. Jij bent in staat om dit gedrag te herkennen en te veranderen, je straalt vertrouwen en rust uit naar de bewoner en kunt achteraf goed aangeven wat er gebeurd is.

  • Je hebt een zorg- of welzijnsgerelateerde MBO opleiding op niveau 3 of 4 afgerond;
  • Je hebt (stage)-ervaring in de gehandicaptenzorg;
  • Je bent bereid om zowel late-, nacht- en weekenddiensten te werken.

Deze organisatie biedt zorg- en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze verstandelijke beperking gaat vaak samen met een lichamelijke beperking, psychiatrische stoornis, autisme of een aan autisme verwante stoornis. Samen met naasten, vrijwilligers en anderen is het streven om de ondersteuning zo persoonlijk mogelijk te maken, zodat plezier in het leven, wonen, werken en leren de best mogelijke kansen krijgt. Het streven is dat mensen op hun eigen manier het gewone leven kunnen ervaren en deelnemen aan de samenleving.
De locaties zijn vanuit de stad Groningen goed met de auto te bereiken.

  • Een parttime dienstverband van 24- 32 uur voor bepaalde tijd;
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg tussen €1898,- en € 2807,- op basis van een fulltime dienstverband.
  • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie, voorbehouden handelingen)
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.