Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Begeleider LVB / Begeleider intensief

Start People Medi Interim Roermond

Standplaats
Roermond
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005121

Ben jij op zoek naar een structurele nieuwe baan; een aanvulling op je uren; een mogelijkheid om kennis te maken met een nieuwe manier van werken; een tijdelijke baan of een mooie nieuwe ervaring ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling?
Dan nodig ik jou graag uit om onder het genot van een kop koffie, thee, cappuccino of espresso bij ons op kantoor de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn op zoek naar mensen die kunnen en willen werken met mensen in verschillende leeftijdscategorieën die een verstandelijke beperking hebben in combinatie met een psychiatrische aandoening. Je draagt zorg voor een prettig en veilig leefklimaat voor de bewoners, met oog voor hun welzijn.

Voorbeeld vacature:
Huis 1: Begeleiden van jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
De werkzaamheden zijn gericht op het aanbieden van structuur, het bevorderen van de zelfstandigheid en het aanleren van sociale communicatieve vaardigheden.
Huis 2: Begeleiden van oudere clienten met een psychiatrisch ziektebeeld.
Naast begeleiding is er ook aandacht nodig voor de verzorging. Je creëert een stabiele en veilige woonsituatie.
Je wordt in principe op 1 van de huizen ingezet met de mogelijkheid om incidenteel ook te worden ingepland voor het andere huis: 2 huizen 1 team.

Je hebt de juiste competenties voor het werken met de doelgroep:

 • Alert
 • Interpersoonlijke sensitiviteit
 • Structuur aanbrengen
  Verder:
 • Straal je rust uit
 • Ben je in het bezit van een relevant zorgdiploma; mmz 3/4, spw3/4, sph, social work, hbo-v

Je wordt ingezet voor een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking eventueel gecombineerd met gedrags- en psychiatrische problematiek. Ze bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie.
Ongeveer 1.500 medewerkers en 800 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor 2.000 cliënten.
De organisatie is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.

 • Een tijdelijk dienstverband (6 maanden) voor een parttime functie, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.
 • Bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheid tot voortzetting van de samenwerking.
 • Een fijne werkplek met de backup van een enthousiast team.
 • Mogelijkheden tot bijscholing (medicatie, BHV, agressie en dergelijke)
 • De CAO Gehandicaptenzorg FWG 40; inschaling als medewerker intensieve zorg.

Is dit dé vacature voor jou, klik dan op "solliciteer direct" en ontvang op onze werkdagen (ma-vrij) binnen 24 uur een reactie op jouw sollicitatie!