Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Begeleider LVB MVB

Start People Medi Interim Limburg

Standplaats
Heel
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0053404

Als ervaren zorgprofessional maak jij binnen no-time de verbinding met de bewoners. Je hoofdtaak is dat je zorgt voor een warm en veilig thuis. Interessant? Dan is dit waarschijnlijk wel een vacature voor jou!

De begeleiding die je gaat bieden is onder andere gericht op veiligheid; het aanbrengen van structuur in de dagindeling; instandhouding van de zelfredzaamheid en het bieden van een gelukkige dag waarbij de dag zinvol en naar wens van de cliënt wordt ingevuld.
Met jouw open en respectvolle benadering weet jij de bewoners de juiste kant op te dirigeren. Je zorgt tijdens je dienst vooral voor een goede sfeer en een veilig klimaat. Je neemt mensen mee in je enthousiasme en op de doelgroep aangepaste humor. Omdat je met beide voeten midden in de groep staat, kun je spanningen meteen opmerken en ben je escalaties in de meeste gevallen voor.
Ook ga je ondersteuning bieden bij de persoonlijke verzorging: het gaat daarbij om aansturen, controleren, aanleren en NIET om overnemen!
Je werkt Gewoon waar het kan en Speciaal waar dat nodig is.

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als begeleider ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je ondersteunt de Coördinerend Begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert.

Locatie-profiel:
De locatie in Heel betreft een woongroep met in totaal 12 bewoners. De woning is in twee gedeeltes verdeeld, met 2 huiskamers. Een aantal bewoners woont volgens een aanleun-constructie. De essentie van de zorgvragen bij deze locatie betreft, naast het bieden van begeleiding in verband met een Licht tot Matige verstandelijke beperking, ook begeleiding bij voorkomende psychiatrisch problematiek. De cliënten kenmerken zich door stoornissen in het autisme spectrum. Het accent ligt op (ped)-agogische begeleiding met enige ondersteuning in de ADL. Overdag gaan de bewoners naar de diverse dagbestedingen. Het is een groep waar veel wordt georganiseerd in de vrije uren. Veel avonden in de week zijn gevuld met bijvoorbeeld wandelen of kleine individuele momenten en -HET KAN WEER- gezellig naar de Taveernee. Het betreft een woongroep waar gezelligheid en ondernemen een dagelijkse aangelegenheid is. Op deze locatie worden zowel vroege diensten, avonddiensten en in het weekend ook tussendiensten gewerkt. Er zijn geen nacht/slaapdiensten.

 • Je bent in bezit van een mbo-diploma op minimaal niveau 3 in de richting van zorg en welzijn: SPW, MMZ, Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen, SPH, Social Work, of Pedagogiek;
 • Bij aanvang van de werkzaamheden kun je een positief VOG overleggen/aanvragen;
 • Je bent flexibel inzetbaar. Wensen mbt je rooster? Maak ze op voorhand kenbaar, want als jij de balans houdt tussen werk en privé dan hebben wij de beste kracht op de vloer staan!! (geen nachten)

Verder:

 • ben je iemand die stevig in zijn schoenen staat en duidelijk grenzen weet te stellen.
 • ben je creatief in denken en handelen en zoek je voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënten.
 • ben je een flexibele en consequente collega, die betrokken is bij de cliënten en samen met de collega's kwalitatief goede zorg wil en kan bieden!

Start People Medi Interim dé dienstverlener die kandidaten bemiddelt naar organisaties binnen de zorg- en welzijnssector. Wij van Medi Interim Roermond doen dat voor heel Limburg.
Ons team bestaat uit 4 totaal verschillende, maar zeer enthousiaste en bevlogen dames: Karin Levels, Monique Siahaija, Rachel Thijssen en Kim Cremers. Wij gaan graag met je aan tafel om je het hemd van het lijf te vragen! Wat zijn je dromen? Waar liggen je ambities? Jouw werk is onze zorg!

Je wordt ingezet bij een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking eventueel gecombineerd met gedrags- en psychiatrische problematiek. Ze bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 800 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor 2.000 cliënten. De organisatie is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.
De vacature wordt ingevuld in zorgdorp Heel. Goed te bereiken vanuit Venlo, Roermond, Weert en alle "sjoone durpkes" ertussen in.

 • Een tijdelijk contract voor 24 uur per week; Bij wederzijdse tevreden is er kans op verlenging of een vast dienstverband;
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken;
 • Een salaris conform inschaling FWG 40 tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Begeleider A;
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster;
 • De back-up van een enthousiast team!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met ons opnemen via mail: mediinterimlimburg@startpeople.nl , Tel: 088-8379932 of App: https://wa.me/0031630592341

Is dit dé vacature voor jou? Laat je horen! Wij zitten klaar om je sollicitatie meteen in behandeling te nemen!