Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Begeleider part time

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Beekbergen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0012918

Je gaat als begeleider in de gehandicaptenzorg aan het werk op verschillende locaties in Beekbergen. De locatie is bevestigd in het bos. Een prachtige omgeving waar je (jong) volwassen binnen een woongroep begeleidt bij hun intensieve hulpvraag. Er zijn cliënten met een licht verstandelijke beperking met bijkomende gedrags- en psychiatrische problematiek als bijvoorbeeld een persoonlijkheidsstoornis of autisme.
Je zet de cliënt waar mogelijk in hun eigen kracht en werkt aan hun persoonlijke doelen. Je doel is om de levens kwaliteit van de cliënten te verhogen, waarbij je de wereld zo veilig en voorspelbaar mogelijk voor ze maakt. Een mooie uitdaging dus!

Je gaat aan het werk op de dagen en tijden dat het voor jou het beste uitkomt. Eventueel kan je het goed combineren met je gezinsleven. Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen een dagdienst en af en toe een nacht- of een weekenddienst. Jij hebt dus de controle over jouw (werk)agenda.

Je bent iemand die van aanpakken weet. Je staat sterk in je schoenen en schrikt niet snel van verbale of fysieke agressie en weet je hier goed mee om te gaan. Je kijkt altijd wat er achter het gedrag zit en stelt jezelf de vraag: waar komt het gedrag vandaan? Je bent voorspelbaar naar de cliënt en doet wat je zegt en zegt wat je doet.
Je bent uiteraard in het bezit van een diploma spw, sph of een andere agogische opleiding op minimaal niveau 3.

Pluryn is een gehandicaptenorganisatie die jongeren en volwassen ondersteunt bij het vergroten van een volwaardige plek in de samenleving. Iedereen krijgt bijpassende hulp in de vorm van wonen, leren of vrijetijd. Dit doen zij vanuit 140 locaties in de provincie Gelderland, Limburg, Brabant.
Het Hietveld is onderdeel van Pluryn en goed te bereiken vanuit Deventer, Zutphen, Arnhem en Apeldoorn.

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg. Je wordt ingeschaald in functiegroep 40 (Max. €17,49 per uur), afhankelijk van je werkervaring;
  • Vrijheid om te kiezen welke diensten je wel en welke je niet wilt/kunt werken;
  • Een parttime contract voor onbepaalde tijd;
  • Wij bieden functie gerelateerde (bij)scholingen zoals medicatie, wondzorg, voorbehouden handelingen, til- en transfertechnieken, BHV en reanimatie.