Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Begeleider parttime regio Friesland

Start People Medi Interim Friesland

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0040103

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en sociale begeleider die graag aan de slag wil gaan in regio Friesland op basis van parttime dienstverband. Daarnaast houd je van afwisseling en ben je flexibel inzetbaar.
Wij zijn opzoek naar een begeleider woonachtig in de regio Friesland die ervaring heeft met de gehandicaptenzorg. Heb jij ervaring met de EGB of de IGB en sta jij wel je mannetje? Dan zijn wij opzoek naar jou!
De ene dag zit je op de groep met cliënten waarbij ADL handelingen vanzelfsprekend zijn en de andere dag zit je op de groep die zelf zelfredzaam zijn. Dit maakt het werk door de verschillende groep erg afwisselen en leerzaam! Wanneer jij in onze flexpool aan de slag gaat worden de diensten aan hand van jouw beschikbaarheid aan jou voorgesteld, zo maak jij je eigen rooster! daarnaast kan jij je beschikbaarheid snel wijzigen waardoor jij genoeg tijd overhoud voor jezelf en voor andere belangrijk zaken!

Jij hebt ervaring in de gehandicapten zorg en daarnaast herken jij je in de onderstaande punten:

  • Je bent in het bezit van een diploma in Maatschappelijk Werk, Sociaal Pedagogisch Medewerker, Sociaal Pedagogisch Werker (niv 3 of 4) of Medewerker Maatschappelijke Zorg (niv 3 of 4);
  • Bezit van een rijbewijs/auto is een pré;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent woonachtig in omgeving Friesland.

We gaan er vanuit dat je een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen. Het aanvragen hiervan maakt onderdeel uit van de procedure.

Je gaat aan het werk bij een organisatie die locaties heeft gevestig in heel Friesland. DIt zal met name in Heereveen, Wolvega, Drachten en Leeuwarden zijn.
Samen met je vaste collega's van de locatie zorg jij voor een veilig en leuke woonomgeving voor de clienten.
Dit creeër je door iedereen passende begeleiding en verzorging te bieden.

  • Een salaris van minimaal €1707,- en maximaal €2546,- ;
  • Een onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten (indien je deze diensten zou kunnen en willen werken);
  • Een reiskostenvergoeding van €4,80 per dag;
  • Er is een mogelijkheid om op onze kosten bijscholingsmogelijkheden te volgen. Hierbij valt te denken aan een tillift-cursus of een weerbaarheidstraining.