Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Beginnend reachtruckchauffeur

Start People Inhouse Services - Zuivel Leerdam

Standplaats
Leerdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0062445

Ben jij helemaal op je plek in het magazijn en weet jij de reachtruck volledig onder controle te houden? Dan is deze vacature als reachtruckchauffeur helemaal geschikt voor jou! Let op: ook als je wat minder ervaring hebt, ben je welkom om te solliciteren. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om het vak te leren! Lees snel verder.

Het magazijn is jouw werkplaats! Hier ben je samen met een aantal andere collega’s verantwoordelijk voor het juist laden en lossen van de goederen. Als bestuurder van de reachtruck zorg jij ervoor dat goederen op de juiste plek in het magazijn komen te liggen. Dat betekent dat je de reachtruck goed moet kunnen besturen en weet hoe je om moet gaan met zware en kwetsbare producten. Hebben jouw collega’s hulp nodig met andere werkzaamheden? Dan spring jij van de reachtruck af en schiet je te hulp. Dat is niet alleen fijn voor jouw collega’s, hierdoor heb je ook nog eens een divers takenpakket. Wel zo fijn!

Je bent in bezit van een geldig reachtruckcertificaat of bereid om deze via StartPeople te halen
Bij voorkeur heb je ervaring met magazijnwerk
Je bent bereid om van de reachtruck af te komen
Stressbestendig, flexibel en gemotiveerd
Per direct of op korte termijn beschikbaar bent.
Fulltime beschikbaar bent en kan werken in 3 ploegen (06:30 – 14:30 uur / 14:30 – 22:30 uur / 22:30 – 06:30 uur).

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

FrieslandCampina Leerdam is een kaasfabriek. Vanuit het hele land wordt kaas hier bezorgd om gesneden en verpakt te worden. De logistieke afdeling draagt zorg voor het in -en uitladen van de kazen. De kazen worden in de fabriek versneden en verpakt.
Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Leerdam. De fabriek is goed te bereiken met de auto vanuit Utrecht, Den Bosch, Tilburg of Wageningen.

Salaris vanaf 2500,38 op basis van 40 uur. Dit is nog exclusief de ploegentoeslagen
Werken binnen een groeiend bedrijf met gemotiveerde collega’s
Doorgroeimogelijkheden
Uitzicht op een vast contract;

Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.

Weet jij als geen ander hoe je de reachtruck moet besturen of kan je niet wachten om dit te leren? Laat van je horen! Bel naar ons kantoor op 0345-752960, of mail ons naar frieslandcampinaleerdam@startpeople.nl.