Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Beginnende operator

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0028553

Wil jij een baan voor langere tijd? Vind jij het leuk om te sleutelen en wil jij werken met machines? En lijkt het je gaaf om dit binnen een grote farmaceutische organisatie te doen? Lees dan snel verder!

Als beginnende operator draag jij bij aan een belangrijk proces, namelijk het verpakkingsproces van medicatie. Bij Sharp krijg jij de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen tot volwaardig Technisch Operator. Als operator zorg jij ervoor dat dit proces soepel verloopt, door het correct instellen en ombouwen van hypermoderne machines.

Jij houdt je dagelijks bezig met:

 • Het verpakkingsproces;
 • Het instellen en ombouwen van machines;
 • Het verhelpen van kleine technische storingen;
 • De hypermoderne machines onderhouden;
 • Administratieve werkzaamheden.

Jij hebt technische affiniteit en vindt het leuk om te sleutelen. Jij wilt graag werken in een schone omgeving en vindt protocollen volgen geen probleem. Verder ben jij nauwkeurig, leergierig en je houdt van een uitdaging.

Wij verwachten het volgende van jou:

 • Jij wilt fulltime werken in de 2-ploegendienst;
 • Jij hebt werkervaring in een productieomgeving;
 • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, zodat jij de administratie foutloos bij kunt houden;
 • Jij woont in de buurt en/of bent in het bezit van eigen vervoer.

Sharp Packaging Solutions is een farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in productie en verpakking van geneesmiddelen en medical devices en maakt onderdeel uit van het gerenommeerde UDG Healthcare Plc. Het bedrijf is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de vooraanstaande bedrijven in haar vakgebied in Europa.

In 2018 is de locatie in Heerenveen opnieuw opgebouwd. De productielocatie bestaat nu uit één grote cleanroom met daarin 5 lange productielijnen. In de cleanroom zijn productiemedewerkers, operators, leidinggevenden en de technische dienst te vinden. Jij behoort tot het team van Technisch Operators. Samen met jouw team en jouw collega's van de Technische Dienst zorg je ervoor dat het productieproces soepel verloopt, zodat jullie zoveel mogelijk patiënten kunnen voorzien van hun medicatie. Kortom, een zeer waardevolle baan!

De locatie in Heerenveen is met eigen vervoer goed bereikbaar vanaf Leeuwarden, Drachten, Sneek, Meppel en Steenwijk

Wij bieden jou een fulltime baan met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract. Bij Sharp krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en eventueel door te groeien op termijn!

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris van ongeveer € 2100 inclusief toeslagen;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis (max. € 30 per week);
 • 8% vakantiegeld, verlofdagen conform CAO en een leuke zomervergoeding;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen een farmaceutische organisatie!

Wil jij jezelf ontwikkelen op technisch gebied? Solliciteer dan direct!
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via sharp@startpeople.nl of 058 2983400.