Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Belader bijrijder BAT

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0056341

Ben jij iemand die graag in de buitenlucht werkt en die graag onderweg is? Lees dan snel verder!
Voor de Gemeente Tilburg zijn wij opzoek naar bijrijders en beladers bij het BAT.

Jouw werkdag als belader begint tussen 7.00 en 08:00 uur. Je verzameld bij het BAT, waarna je naar een bakje thee of koffie samen met een chauffeur de route op gaat. Wanneer je start bij het BAT begin je met drie inwerkdagen.
Van maandag tot en met vrijdag ben je verantwoordelijk voor het ophalen van afval bij zowel particulieren als bedrijven. Al de wagen vol dan ga je naar de stortplaats om deze te legen en ga je daarna verder met je route.
Je werkdag duurt tot ongeveer 15 a 16 uur, afhankelijk van de grote van de route.

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bent graag fysiek bezig in de buitenlucht.
  • Je bent communicatief vaardig vanwege het contact dat je hebt met burgers en klanten.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en werkt graag in teamverband.
  • Je bent de gehele zomervakantie beschikbaar.

Bij het Brabants Afval team, onderdeel is van de Gemeente Tilburg kun je met jouw loopbaan als belader starten. De gemeente Tilburg is een kleine sfeervolle informele organisatie en bij goed functioneren bieden ze diverse opleidingsmogelijkheden, zoals het rijbewijs C. Hiermee ben jij verzekerd van een zekere loopbaanontwikkeling en is er de mogelijkheid tot een vast dienstverband!

We bieden jou een leuke fulltime baan in de buitenlucht, waarbij een goede sfeer en gezelligheid voorop staat. Je ontvang een salaris volgens de CAO van de gemeente.
We bieden jou vast werk voor langere tijd. Bij het behalen van je rijbewijs C is er mogelijkheid op een vast dienstverband bij de Gemeente Tilburg.