Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Belader havendienst gemeente Utrecht

Start People Utrecht XL

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0011899

Je gaat met de Ecoboot van de gemeente Utrecht mee voor het ophalen van restafval, glas, papier en karton.. Deze stoffen worden aangeboden in kliko's aan de grachten in Utrecht. Het gaat hierbij om klanten die gevestigd zijn aan de Oudegracht, denk aan o.a. restaurants. Deze leuke job is fulltime van maandag tot en met vrijdag en voor in ieder geval een periode van 6 maanden. Je krijgt een tijdelijk contract van een half jaar
Bij interesse en gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid tot opleiding Brug- en sluiswachter en bediening op afstand.

We zoeken een enthousiaste en leergierge doorpakker die graag in de buitenlucht werkt en graag de handen uit zijn mouwen steekt.
Bij voorkeur heb je in de maanden juni t/m oktober geen vakantieplannen. Dit is namelijk de drukste periode voor de Havendienst.
Voor de opleiding Brug en sluiswachter is MBO 3 en Klein vaarbewijs een pré.
Graag ben je woonachtig in of rondom Utrecht.

Je komt te werken bij gemeente Utrecht Stadsbedrijven IMH. Je komt dan bij het onderdeel van de Havendienst van gemeente Utrecht.

Wij bieden jou een leuke en zeer afwisselende baan met een salaris volgens CAO van de gemeente Utrecht. De baan is van 1 april tot en met 1 oktober (vaarseizoen)
De baan kan eventueel ook worden ingevuld door 2 studenten die samen de baan oppakken.