Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Belader opleiding tot Chauffeur

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0038013

Huisvuilbelader gezocht en aankomend chauffeurs gezocht!
In alle weersomstandigheden verzamel je huisvuil, bedrijfsafval, papier en/of plastic afval voor Gemeente Tilburg. Er wordt gewerkt met dagplanningen waardoor je dus een dag van tevoren hoort of je staat ingepland, dit is op oproepbasis. Met het oog op de zomerplanning verwachten wij dat je gemiddeld 3 tot 5 dagen per week ingezet gaat worden.

Je bent het visitekaartje van het BAT en bent dus representatief. Je hebt altijd respect voor de burger en bent integer, flexibel, klantgericht en hardwerkend. Je hebt een goede lichamelijke conditie en bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

Je bent het visitekaartje van het BAT en bent dus representatief. Je hebt altijd respect voor de burger en bent integer, flexibel, klantgericht en hardwerkend. Je hebt een goede lichamelijke conditie en bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

  • Je bent de hele week beschikbaar, met name de woensdagen en donderdagen;
  • In de periode van 26-07 t/m 30-08 heb je geen vakantie gepland staan;
  • Je woont in de regio Tilburg;
  • Je hebt een prima lichamelijke conditie.
  • Je vindt het niet erg om in de buitenlucht te werken onder verschillende weersomstandigheden;
  • Je werkt graag in een team.

Bij het Brabants Afval team welke onderdeel is van de Gemeente Tilburg kun je met jouw loopbaan als belader starten. De gemeente Tilburg is een open-minded gerichte organisatie en bij goed functioneren bieden ze diverse opleidingsmogelijkheden, zoals het rijbewijs C. Hiermee ben jij verzekerd van een zekere loopbaanontwikkeling! Daarnaast heerst er bij het BAT een gezellige informele werksfeer en wordt de werkdruk als goed ervaren.

Een afwisselende fulltime baan voor onbepaalde tijd met doorgroeimogelijkheden op uitzendbasis met een goed salaris volgens de CAO van de gemeente. Je gaat € 12,81 + €0,68 toeslag per uur verdienen.