Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Belader | Vuilnisman } Bijrijder l Kerstvakantie l Vakantiewerk

Start People Inhouse Services - Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0007916

Ben jij op zoek naar vakantiewerk en wil jij tijdens de kerstvakantie geld bijverdienen? Wij zijn op zoek naar beladers/bijrijders bij SUEZ in Amsterdam!

Als bijrijder/belader van SUEZ ben jij onmisbaar voor elk huishouden. Wil jij bijdragen aan een beter milieu en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken? Als bijrijder van SUEZ rijd je actief met onze chauffeurs mee naar verschillende adressen in de gemeente. Geen dag is hetzelfde, je maakt op elke route weer iets anders mee. Een van jouw belangrijkste taken is het ondersteunen van de veiligheid tijdens het rijden met de vuilniswagen. Ook controleer jij of de bakken goed geleegd zijn en duw je de bakken op de juiste plek. Je hebt dus veel verantwoordelijkheden.

Medewerker aan het woord:
Wat zijn mijn taken als belader bij Suez? Ik houd mij bezig met werkzaamheden die verder gaan dan alleen het legen van (papier)containers. Het is belangrijk dat de chauffeur mij kan toevertrouwen dat het werk doelgericht wordt aangepakt. Ik ben namelijk een extra paar ogen in het verkeer, net als de chauffeur mijn extra paar spierballen is als er zware bakken geleegd moeten worden. Het is belangrijk om de lijst van klanten dagelijks in de gaten te houden en het opgehaalde vuil op tijd te storten zodat je efficiënt weer verder kan met de route. Je hebt dus te maken met deadlines. Daarnaast kan je veel leren over het gedrag van mensen op de openbare weg en je leert gaande weg steeds beter om te gaan met uitdagingen die je elke dag tegen komt.
Roberto Fabietti - Belader / Navigator Containerdienst Suez.

  • Je houdt van werken in de buitenlucht en je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent bereid om vroeg op te staan (de werktijden beginnen tussen 5:00 en 7:00 uur)
  • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam en beschikt over eigen vervoer (auto/brommer/fiets).
  • Je bent gemotiveerd om te werken en betrouwbaar.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit (eindtijd van de route is vaak nog onbekend)

Daarnaast ben jij beschikbaar op onderstaande data:
Maandag 23 december
Dinsdag 24 december
Vrijdag 27 december
Zaterdag 28 december
Maandag 30 december
donderdag 2 januari

Als grootste afvaldienstverlener van Nederland verzorgt SUEZ de inzameling, transport, verwerking en/of recycling van alle soorten afval, voor bedrijven én particulieren.

SUEZ ligt in Amsterdam Westpoort. Aangezien de starttijden tussen 5:00 en 7:00 uur liggen, is het belangrijk in het bezit te zijn van eigen vervoer.

Wij bieden:

  • €10,93 bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Leuke afwisselende baan in de buitenlucht.

Hebben wij jouw aandacht? Solliciteer direct en wij zullen contact met jou opnemen.