Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Beleidsmedewerker mobiliteit

Start People Heerlen XL

Standplaats
Roermond
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0013728

Als beleidsmedewerker mobiliteit bestaan jouw taken uit:

  • Het werken aan diverse wijnmobiliteitsplannen, enkele bereikbaarheidsplannen voor bedrijventerreinen en verkeersstudies voortkomend uit het GVVP;
  • het ontwikkelen van plannen in samenspraak voor de gemeente met relevante (regionale) partijen, zoals Provincie, Rijkswaterstaat, regiogemeenten, bedrijfsverenigingen, bewonersorganisaties, Citymanagemt, de BIZ-zen en andere maatschappelijke organisaties;
  • het fungeren als aanpreekpunt/adivseur richting het gemeentebestuur.

Daarnaast is het fijn als je gevraagd en ongevraagd meedenkt over andere onderwerpen die op dit moment actueel zijn binnen de gemeente Roermond en de afdeling.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent een ervaren beleidsadviseur Verkeer en Mobiliteit
  • Je loopt warm voor duurzame mobiliteit en zoekt naar kansrijke verbindingen met andere projecten en beleidsvelden
  • Je weet bij bestuur, publiek en externe stakeholders draagvlak te creëren voor lastige vraagstukken
  • Je bent analytisch sterk, gericht op het behalen van resultaten en denkt daarom in kansen en oplossingen

Eind 2017 is het Gemeentelijk Verkeer en Vervoerplan (GVVP) vastgesteld. Duurzame en actieve mobiliteit zijn belangrijke speerpunten in dit plan. Aan dit plan is een ambitieus uitvoeringsprogramma gekoppeld. Vooral voor het vraagstuk bereikbaarheid van de wijken zoekt de gemeente versterking van het team Verkeer en Mobiliteit.

Roermond wil een dynamische stad aan het water zijn, waar iedereen zich welkom voelt. Een slim aanbod van mobiliteit is daarvoor belangrijk. Dan voelen onze inwoners zich prettig in hun dagelijks bestaan. We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de samenleving, ongeacht leeftijd, inkomen en gezondheid. Bezoekers komen graag naar de levendige koopstad Roermond en voor ondernemers in retail, maak- en zorgindustrie is het een aantrekkelijke stad om zich te vestigen. Dat stelt eisen aan de bereikbaarheid van onze stad.

Het betreft een parttime functie voor 0,5 fte.
Wij zoeken een ervaren beleidsadviseur Verkeer en Mobiliteit voor 0,5 fte. De functie is ingeschaald in schaal 10(max. €4.406 o.b.v. een fulltime werkweek) van de Branche CAO Gemeenten.
Betreft een tijdelijk dienstverband, bij goed functioneren uitzicht op langere tijd.