Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Ben jij elektromonteur en beschikbaar?

Start People Eerbeek

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0005347

Als elektromonteur houd jij je bezig met het installeren, onderhouden en repareren van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen. Wij hebben diverse projecten in de utiliteitsbouw, woningbouw, particuliere sector, renovatieprojecten en de domotica. Samen met jou zoeken we steeds weer naar een passend project. Zit je super op je plek bij een opdrachtgever, dan doen we ons best om je daar te houden!

  • Je hebt ervaring als elektromonteur;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je bent in het bezit van VCA of bereid om deze kosteloos via ons te behalen.
  • Je bent op zoek naar parttime of fulltime werk (tijdelijke of vaste aanstelling)
  • Je wilt graag werken in de omgeving Apeldoorn, Eerbeek, Zutphen, Dieren of Rheden

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij met regelmaat op zoek naar beginnende - en ervaren elektromonteurs. Onze opdrachtgevers zijn actief op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, particuliere sector, renovatieprojecten en de domotica. Deze werkzaamheden kunnen zowel plaatsvinden op projectbasis als voor langere periode.

  • Marktconform salaris (genoemd bedrag is een indicatie)
  • Werk in jouw regio
  • Keuze uit wekelijkse of maandelijke uitbetaling van salaris
  • Parttime of fulltime werken

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0313 65 63 33 en vraag naar Martijn Schigt! Mailen mag natuurlijk ook naar mschigt@startpeople.nl. Tot snel!