Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Beoordelaar

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Utrecht
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0046725

Voor het RVO in Utrecht zijn wij op zoek naar jou! Als beoordelaar ga je aan de slag binnen één van de vier teams van Gebiedsfinanciering en ga jij je bezig houden met het beoordelingswerk voor het plattelandsontwikkelingsprogramma, of korter gezegd POP3.

Bij Gebiedsfinanciering komen de subsidieaanvragen binnen en vervolgens is het jouw taak om deze inhoudelijk en financieel te beoordelen (in fase van verlening, betalingen en vaststelling). Dit werk doe jij snel, nauwkeurig en adequaat. Je doet dit werk niet alleen, samen met je collega’s werk je voor een bepaalde regio, dit zijn een aantal provincies. Waarvan de medewerkers bij de provincie, de opdrachtgever en partner is in de uitvoering.

Door de aanvragers worden projectplannen ingediend, die bij jou en je collega’s terecht komen. Wanneer jij een projectplan hebt ontvangen, ga jij als beoordelaar nauwkeurig het projectplan beoordelen/toetsen. Jij kijkt of de gemaakte kosten voor POP3 subsidiabel zijn en of de projecten worden uitgevoerd conform het projectplan. Ook wordt hierbij gekeken naar de voorwaarden van de regeling en EU conformiteit. Op basis van de beoordeling wordt er een besluit genomen voor de aanvraag van de klant.

Kortom, ben jij op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan direct.

Je werkt zorgvuldig en met oog voor detail, want vaak luistert het beoordelen zeer nauw. Als beoordelaar moet je je kunnen, en ook willen, verdiepen in de desbetreffende wet- en regelgeving. Ook heb je vaak meerdere aanvragen tegelijk lopen, dus je bent een goede planner die niet snel het overzicht verliest. Je nieuwsgierigheid helpt je om jezelf steeds (verder) te ontwikkelen en dat combineer je met een flexibele instelling.

Daarnaast:

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau en heb je daarnaast kennis van óf financiën, óf juridische, óf de agrarische sector, óf diermanagement, óf biologie of natuur en milieu;
 • Heb je een heldere en adequate stijl van schrijven;
 • Heb je kennis en ervaring in het raadplegen van informatie en verwerken in systemen waar soms ook andere organisaties hun documentatie in verwerken;
 • Ben je, als dat nodig is, bereid te reizen voor je werk, naar verschillende RVO werkplekken in het land.
 • Integriteit, jij bent onkreukbaar en eerlijk.
 • Klantgerichtheid, jij geeft hoge prioriteit aan een goede dienstverlening t.b.v. onze klanten en ketenpartners.
 • Resultaatgerichtheid, samen met collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor het daadwerkelijk realiseren van deadlines en beoogde resultaten.
 • Analytisch vermogen, je hebt een ‘helikopter view’, zoekt voor de probleemstelling relevante informatie bij elkaar en legt verbanden.

Ondernemers, gemeenten, provincies, burgers, adviesorganisaties of onderwijsinstellingen, iedereen die werkt aan een economisch sterke samenleving kan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) terecht. Voor voorlichting, advies, financiering en de juiste contacten. Dit levert breed en veelzijdig werk op, ook omdat onze organisatie onderdeel is van een groot netwerk in binnen- en buitenland.

Samen met onze partners werken we aan een duurzame en sterke economie. Wij snappen wat er nodig is om te bouwen aan de wereld van morgen. Zo helpen we ondernemend Nederland vooruit.

Wil jij een bijdrage leveren aan het waarmaken van de dromen van ondernemend Nederland? RVO biedt kansen op verschillende expertisegebieden. Ook bieden we een ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Een leuke, fulltime functie voor 36 uur per week;
 • Een tijdelijk dienstverband van 5 maanden; Bij goed functioneren een kans op verlenging!
 • Een bruto maandloon van ongeveer € 3000,-
 • Reiskostenvergoeding van € 0,20 p.km. wanneer je fietst, € 0,07 p.km. met de auto en 100% van je gemaakte kosten wanneer je reist met het OV.
 • Om je persoonlijke ontwikkeling op peil te houden bieden wij je talloze, gratis, online trainingen via GoodHabitz.
 • Bij RVO werken we in coronatijd vrijwel geheel vanuit huis. Je bent dan ook in staat om vanuit huis te werken. RVO stelt hiervoor een laptop en telefoon beschikbaar. Voor de inrichting van een verantwoorde thuiswerkplek ben je verder zelf verantwoordelijk. Ook na de corona maatregelen kan het zo zijn dat de werkzaamheden deels vanuit huis worden gedaan;