Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Bestelchauffeur logistiek

Start People Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0043710

Als chauffeur in de logistiek ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van orders bij de klanten. Daarnaast haal je soms ook producten op bij de leveranciers. Je bent daarnaast inzetbaar op andere routes als dat nodig is. Je bent iemand die met plezier logistiek werk uitvoert. Je houdt van autorijden, hebt wegenkennis, bent fysiek fit en hebt een aantal jaren professionele ervaring met transport- of chauffeurswerk. Je komt graag bij klanten, bouwt een goede band met ze op en stelt je graag dienstbaar naar de klant op. Verder werk je netjes en handel je pakbonnen, emballage en retour genomen producten volgens afspraak af. Je ziet er verzorgd uit en zorgt ervoor dat de bus die je rijdt er altijd ‘spik en span’ uitziet. Kortom, je bent een echt visitekaartje voor het bedrijf!

 • Je hebt rijbewijs BE (aanhanger), minimaal 2 jaar professionele rijervaring en hebt een veilige rijstijl;
 • Je spreekt Nederlands;
 • Voor een beetje werkdruk deins je niet terug, je bent in staat om zware kratten te tillen en je streeft er altijd naar dat de klant tevreden is over jouw werk;
 • Je bent positief en leergierig;
 • Affiniteit met logistiek zal je werk makkelijker en leuker maken.

Het bedrijf in Ridderkerk staat voor advisering en meedenken in wat de klant belangrijk vindt bij werken op hoogte. Ze bieden een volledige ondersteuning en de juiste middelen om het doel van de klant veilig te behalen. Het bedrijf is één van de grootste leveranciers met betrekking tot steigerbouw in de logistiek.

 • Een mooi team met vakmannen en –vrouwen, die hun expertise met je delen in je inwerkperiode en erna;
 • 40 uur fulltime baan| per direct;
 • Salarisindicatie: 2.300 – 2.400 Euro bruto p/mnd. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen (bij vast dienstverband), reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.
 • Een waarde gedreven bedrijf: plezier, balans, verantwoordelijkheid nemen en moed zijn belangrijk voor ons en zijn een leidraad in onze dagelijkse bedrijfsvoering;
 • Sfeer: open, informeel, korte lijnen en er wordt hard gewerkt;
 • Een sociale onderneming, die verder kijkt dan alleen resultaat. Er wordt goed voor elkaar gezorgd en denken ook aan de ander.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer Direct! Er wordt zo snel mogelijk contact met jou opgenomen