4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Beton boorspecialist | goed salaris

Start People Purmerend XL

Standplaats
Purmerend
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0003114

Wil jij om 16:00 uur klaar zijn met werken? Wil je een goed salaris verdienen? Vindt je het leuk om zelfstandig op pad te gaan?
Wordt beton boorspecialist!

Wat houden de werkzaamheden voor beton boorspecialist precies in?
Als beton boorspecialist wordt je ingezet om snel, vakkundig en nauwkeurig te boren en te zagen in beton, steen en asfalt. Dit doe je op een bouwlocatie of bij woningen thuis. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een speciale boor op rupsbanden die klein genoeg is in Amsterdamse Grachtenpanden naar binnen te rijden en gaten te boren.

Hoe ziet je dag eruit:

Elke ochtend verzamelen alle werknemers zich bij het bedrijf om 05:30. Onder het genot van een bak koffie ontvangt iedereen z’n lijst met opdrachten voor die dag.
Het voordeel van verzamelen elke ochtend is dat je precies de benodigde gereedschappen in je auto kan laden wat noodzakelijk is voor die dag. Ook kun je met collega’s problemen bespreken voor die dag of vragen stellen aangaande je opdrachten.
De ene dag ben je bezig in een ziekenhuis en de andere dag werk je in een woonhuis. De klanten waarvoor je werkt, zijn ook allemaal weer anders.

Zodra je al het benodigde gereedschap hebt voor die dag rijd je naar je eerste opdracht. Doordat dit bedrijf graag z’n personeel met goed materieel op pad stuurt grijp je eigenlijk nooit mis.
Je werkt je opdrachten af gaat rond 16:00 weer naar huis.

Bij dit bedrijf begin je als leerling en wordt je binnen 6 maanden tot een jaar opgeleid tot volwaardig beton boorder. Waarna je met eigen auto zelfstandig de weg op gaat een vaste baan kan krijgen.
Een fantastische kans binnen een fijn bedrijf waar je goed wordt beloont voor je werk!

 • Je hebt een geldig VCA certificaat of wilt deze binnen 3 maanden na je start behalen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Dit is noodzakelijk voor rijden met je bus
 • Je woont in de omgeving van Purmerend. Omtrek van 20 km is ook goed.
 • Je kan zelfstandig werken en bent betrouwbaar
 • Je hebt technisch inzicht en wil alles leren over beton boren.

Het bedrijf is een prachtig familiebedrijf dat zich verantwoordelijk voelt voor en betrokken is bij hun werknemers. Elke vrijdagmiddag wordt de week afgesloten op de vestiging met een lekker gebakje en een drankje.
Ze proberen het voor werknemers zo goed mogelijk te regelen.

Het bedrijf zoekt iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

 • Een marktconform salaris die je wekelijks of vierwekelijks kunt laten uitbetalen;
 • 8% vakantiegeld wat je over elk gewerkt uur opbouwt;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Gratis toegang tot meer dan 100 online trainingen en opleidingen die je op elk gewenst moment kan volgen
 • het bedrijf bied uiteindelijk een vast contract.
 • In de buurt van Purmerend, 20 minuten van Amsterdam en 15 minuten vanaf Zaandam