Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Bewonersconsulent woningstichting Parttime

Start People Veendam

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0064107

Als bewonersconsulent ben jij hét aanspreekpunt voor projecten, leefbaarheid en overlast in de wijk. Je hebt een heel divers takenpakket waarbij je in contact staat met de huurders, collega’s en hulpverlenende instanties. Je zorgt voor het afhandelen van klachten en bemiddelt bij problemen tussen huurders en bij burenruzies. Wanneer er een nieuwe huurder komt breng je een bezoekje en onderhoud je het contact. Verder coördineer je de aanvragen voor sociale urgentie en handel je uitkomst daarvan af. Je bent een onderdeel van het team Wijken & Leefbaarheid en je hebt regelmatig overleg met de andere wijkteams. Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van in ieder geval drie maanden.

Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief vaardig is en sterk in zijn/haar schoenen staat. Je hebt een representatief voorkomen en je denkt in oplossingen. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en je houdt van een beetje afwisseling. Omdat je veel te maken hebt met huurders is het belangrijk dat je altijd zorgdraagt voor de privacy. We verwachten dat je integer handelt en je hebt in deze functie geheimhoudingsplicht.
Verder zijn de volgende punten van belang:
 HBO werk- en denkniveau
 Minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring
 Kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder huurrecht
 In het bezit van rijbewijs B

Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan meteen via de sollicitatieknop onderaan de vacature. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0598-624944 of 06-83128184.

Onze opdrachtgever is een woningstichting in Noord-Oost Groningen. Ze hechten veel waarde aan een goede en leefbare buurt voor de bewoners. De werksfeer binnen de organisatie is prettig en informeel. De medewerkers hebben veelal lange dienstverbanden en zitten goed op hun plek. Er heerst een echte Groningse, nuchtere mentaliteit.

Wij bieden een parttime baan voor 32 uur als Bewonersconsulent bij een mooie opdrachtgever. De functie is in eerste instantie voor drie maanden, waarna er gekeken zal worden naar mogelijkheden om te verlengen. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring, maar zal liggen tussen de € 3000 en € 3700 per maand op basis van een 36-urige werkweek.