4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Bezorger folders parttime

Start People Ede

Standplaats
Ede
Opleiding
Havo
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0020752

Voor een lokale ondernemer in Ede zijn wij op zoek naar een parttime folderbezorger.
Je brengt wekelijks de folders op fiets rond, huis-aan-huis. Uiteraard let je goed op de stickers op de brievenbus om zo geen ongewenste post te bezorgen.
Wanneer je de folders rondbrengt bepaal je grotendeels zelf. Je zult ongeveer 3 tot 5 uur per week hier mee bezig zijn.

We zoeken iemand die beschikt over:

  • Eigen fiets;
  • Een paar uur vrije tijd per week;
  • Verantwoordelijksbesef;
  • Loyaliteit naar werkgever.

Voor een lokale ondernemer in Ede zoeken wij de folderbezorging. Help jij deze ondernemer aan meer naamsbekendheid en klanten?

  • Tijdelijke (bij) baan voor de duur van circa 6 maanden
  • Minimumloon
  • Mogelijkheid om je eigen tijd in te delen;
  • De folders worden per fiets rond gebracht, zo heb je direct wat beweging!

Als je via Start People gaat werken heb je indirect toegang tot ons uitgebreide netwerk van organisaties in de omgeving van Ede. Wil je tijdelijk meer werken, zoek je een stage? Dan kijken we graag met je mee!

Daarnaast investeert Start People in de ontwikkeling van haar medewerkers. Want hoe verder jij je ontwikkelt, des te groter is jouw waarde op de arbeidsmarkt. Jij hebt talent en je wilt ontwikkelen. Start People helpt je verder met opleidingen en scholing. Werkenvia Start People is dus investeren in je toekomst en daarmee in een beter salaris en werkzekerheid. We werken bij Start People met diverse soorten opleidingen. Van online trainingen, korte opleidingen en erkende diploma's!