Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Bijbaan logistiek medewerker IFF

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0040530

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de logistiek met afwisselende werkzaamheden en ben jij niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken? Dan past deze vacature bij jou!

Je maakt deel uit van een supply chain proces, waarin jij de onmisbare schakel bent. Je gaat hier aan de slag met data maar ook met fysieke werkzaamheden. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het feit dat grondstoffen worden afgewogen en zorgvuldig worden vermengd en gecontroleerd op de juiste hoeveelheden. Maar het kan ook zijn dat je verantwoordelijk bent voor het afnemen van monsters om de gemaakt eindproducten te testen of je gaat producten voorzien van de juiste stickers.

Het is hier belangrijk dat je zorgvuldig en netjes te werk gaat zodat het logistieke productie proces goed verloopt. Dit is heel belangrijk bij IFF omdat fouten niet herstelbaar zijn in het logistieke proces en grote financiële gevolgen kunnen hebben.

Je bent een aanpakker en bereid om je handen uit de bouwen te steken binnen een leuk team. Je werkt voor een groot bedrijf en weet hoe belangrijk jouw werkzaamheden zijn binnen het proces. Ten slotte ben je een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat dat ons team komt versterken.

Wij verwachten van jou als je bij ons komt werken:

  • Dat je door de weeks 1 dagdienst beschikbaar bent (1 dienst = 8 uur)
  • Dat je zelf per week kiest wanneer je werkt
  • Dat je goed in teamverband kan werken
  • Er is voor deze functie geen minimale werkervaring vereist

IFF is een grote speler in de branche van geur, smaak en voedingstoffen, dat producten levert aan klanten zoals Coca Cola, Unilever en L'Oréal. IFF heeft daarnaast de beschikking over meer dan 110 productiefaciliteiten. De missie van IFF zit hem in het ontdekken van nieuwe perspectieven op het terrein van geur, smaak en voeding, met altijd de vraag in gedachte 'wat als'? De vestiging van IFF in Tilburg is een fabrieksplek waar naast de smaak, ook de geurproducten worden geproduceerd. Bij deze vestiging in Tilburg werken zo'n 800 mensen.

  • Een afwisselende functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheden
  • Een parttime dienstverband met kans op een langer dienstverband
  • De mogelijkheden om door te groeien binnen IFF
  • Een bovengemiddeld salaris van €13,58 (vanaf 23 jaar)
  • Een inwerktraject
  • Een mogelijkheid tot cursussen en interne scholing.