Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Bijbaan Operator voor €16,28 per uur!

Start People Inhouse Services - AVEBE

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0810000154

Ben jij opzoek naar een bijbaan waar je werkervaring op kunt doen in een omgeving die aansluit bij de opleiding die je volgt? Dan ben jij met je technische opleiding bij Avebe aan het goede adres!

Je draait mee in de 5-ploegendienst waar jouw doel zal zijn om alle voorkomende processtappen goed te laten verlopen. Dit klinkt natuurlijk super interessant en dat is het ook zeker! Je ondersteunt de procesoperators en helpt bij het oplossen van storingen en alle andere voorkomende werkzaamheden. tijdens je werkzaamheden denk je ook aan de kwaliteit van de producten en de (veiligheids)eisen.

Wij zijn op zoek naar studenten die naast hun opleiding nog tijd hebben voor een bijbaan en de handen graag uit de mouwen steken. Daarnast zijn er natuurlijk nog een aantal zaken die bij jou aansluiten:


 • Je volgt een AOT, operator B of C of andere aansluitende technische opleiding;

 • Je bent minimaal 18 jaar;

 • Je kunt veilig werken en spreekt anderen indien onveilige situaties zich voordoen;

 • Je denkt in oplossingen;

 • Samenwerken is voor jou geen probleem;

 • Je hebt je VCA behaald of bent bereid deze te behalen

 • Je bent flexibel

Avebe is een op de markt gerichte coöperatie van zetmeelaardappeltelers. Van oudsher richtten zij zich uitsluitend op het winnen van het zetmeel uit de aardappel. Maar door ontwikkeling van innovatieve technieken halen zij nu ook eiwitten uit de aardappel, bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie. En daarmee zijn we er nog niet. De aardappel is voor Avebe een bron van mogelijkheden met nog meer ingrediënten die tot waarde gebracht kunnen worden. Kortom, Denk hierbij aan de zetmeelbasis voor papier-, bouw-, textiel-. kleefstoffen-, en diervoedingsindustrieën. Zoals ze bij Aveve zeggen: "We halen eruit wat erin zit!"

Avebe is gevestigd op meerdere locaties in de provincie Groningen waaronder; Foxhol, Ter Apelkanaal en Gasselternijveen.

Naast een werkomgeving waar je veel ervaring op kunt doen wil jij natuurlijk weten wat het jou opleverd.


 • Je verdient €16,28 per uur.

 • Naast je uur loon ontvang je ook nog een ploegentoeslag van 35%, dat is nog eens even lekker bijverdienen.

 • Een parttime baan oproepbasis

 • Het gaat om tijdelijk werk, maar wellicht kun je hierna het afronden van je opleiding aan de slag voor langere tijd. Jij hebt dan natuurlijk de ervaring al!