Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Bijbaan zaterdaghulp

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Aalten
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
4047000099

Op zoek naar een leuke bijbaan/weekendbaan en vrij op zaterdagochtend? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn op zoek naar meerdere zaterdaghulpen voor een opdrachtgever in Aalten.

Je begint om 08.00 uur en bent ongeveer 12.00 uur klaar met jouw werkdag. Je begint je werkdag met een kop koffie of thee. Vervolgens ga je samen met je collega’s aan de bak! Samen hebben jullie een doel deze zaterdagochtend. Jullie willen rond het middaguur de werkplaats netjes en opgeruimd. hebben. Rond de klok van 09.45 uur is er een korte pauze. Hierna hebben jullie nog alle tijd om de puntjes op de i te zetten. Voordat je het doorhebt is het alweer 12.00 uur. De ochtend is voorbij gevlogen en jullie taak zit erop voor vandaag! De werkplaats is helemaal opgeruimd en klaar voor een nieuwe werkweek!

  • Je bent elke zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur beschikbaar;
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor een schone werkomgeving.

Een organisatie in de omgeving van Aalten.

  • Gezellige collega’s;
  • Goed salaris;
  • Goede werkervaring voor op je cv.

Wil jij deze bijbaan? Solliciteer dan direct. Mocht je vragen hebben bel dan met Carina van Start People Lichtenvoorde, 0618422099. Whatsappen mag ook met Carina en dan belt zij jou!