Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Bijrijder vuilniswagen bij de gemeente

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
4011000040

Je begint de dag om 07:00 of 07:30 bij de afvalstoffendienst in 's-Hertogenbosch. Je gaat vervolgens samen met één chauffeur en één andere huisvuil belader op pad. Je gaat de verschillende woonwijken in bij verschillende gemeente's zoals Heusden, Vught en Rosmalen. Elke dag rijdt je een andere route en haal je huisafval, papier, GFT of plastic op. Rond 12 uur ga je met je collega's terug naar de afvalstoffendienst om samen met de andere collega's een half uur pauze te houden. Vervolgens ga je voor je middag route weer op pad en zal je rond 15:00 en 16:00 klaar zijn.

Mocht je nou meer willen weten, kijk dan vooral eens op https://vimeo.com/240474044

  • Je bent een teamplayer,
  • Betrouwbaar, jij en je collega's zijn afhankelijk van elkaar want de wagen kan pas vertrekken als je team compleet is.
  • Fysiek in orde, Het werk is redelijk zwaar en je werkt ten slotte het gehele jaar in de buitenlucht. .
  • Je bent in het bezit van je eigen vervoer om bij de Afvalstoffendienst te komen.
  • Je bent fulltime of parttime beschikbaar.

De Afvalstoffendienst is de inzamelaar van huisafval in Den Bosch en omgeving. Daarnaast halen ze ook het afval bij een groot aantal bedrijven op.

Als vuilnisman krijg je een goed betaalde baan waarbij het salaris op €10,56(v.a. 18j) ligt. Er is een mogelijkheid om in samenspraak flexibel ingepland te worden wanneer je niet fulltime inzetbaar bent. Tevens zijn er mogelijkheden om door te groeien tot chauffeur (C-rijbewijs) via onze collega's van Start People Transport.