Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

BIM Modelleur

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Lichtenvoorde
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0045708

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een BIM Modelleur, fulltime.
Je wordt meegenomen met de start van een nieuwe onderneming waarbij in eerste instantie jouw ondersteuning vereist is op het gebied van Revit modelleer werk. Je voornaamste taak zal bestaan uit het bouwen van dynamisch families (revit bouwblokken). Daarnaast zullen er hier en daar ook Revit projecten gedraaid worden waarbij de gemaakte families worden toegepast in Revit projecten. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf ook verder te ontwikkelen. Dit wil zeggen dat je je bezig met houden met bijvoorbeeld programmeren of andere zaken wat wel een naaste betrekking heeft / aansluit op waar wij dagelijks mee bezig zijn.

Voor onze opdrachtgever in Lichtenvoorde zoeken wij een ervaren BIM Modelleur of iemand die enige ervaring heeft en het vak verder wil leren. Een schoolverlater mag dus ook.
Opleidingswensen:

  • MBO of
  • HBO;
  • Bouwkundig (geen must);

Benodigde ervaringen:

  • Ervaring met Revit (hele grote wens)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Woonachtig in de Achterhoek
  • In het bezit van een rijbewijs

Een startende Achterhoekse onderneming in de omgeving van Lichtenvoorde.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een startende onderneming! Je komt samen te werken met de eigenaar die je daar waar nodig de kneepjes van het vak verder wil leren.
Als je al een ervaren BIM Modelleur bent krijg je veel ruimte om mee te denken en zelfstandig aan de slag te gaan. Een mooie uitdaging waarbij je samen met de eigenaar het bedrijf echt op de kaart kunt gaan zetten.
Het salaris wat bij deze functie past is heel erg afhankelijk van je ervaring. Een ervaren BIM modelleur zou in kunnen stromen op een salaris van tussen de €2500 en €3500 bruto per maand. Een starter zal tussen de €2000 en €2500 instromen, afhankelijk ook van de opleiding die je hebt gedaan.
Bij goed functioneren krijg je een vast contract.