Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Bioproces operator met ervaring!

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
De Bilt
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0005189

Ben jij geïnteresseerd in de farmaceutische wereld? Zet jij je graag in voor de gezondheid van dieren en wil je hier je werk van maken? Dat kan! Voor het grootste farmaceutische bedrijf in Nederland zijn wij op zoek naar een bioprocess operator die full time beschikbaar is. Jouw werk geeft waarde, want je betekent veel voor de gezondheid mens en dier!
Als bioprocess operator Animal Health houd jij je bezig met de productie van kwalitatief goede en veilige vaccins. Deze vaccins worden wereldwijd gebruikt voor het vaccineren van kippen. Mede dankzij deze vaccins verbeter jij de kwaliteit en het leven van deze dieren, dit doe jij samen met je collega’s in een leuk en gemotiveerd team.
Je werkzaamheden bestaan uit het oplossen van storingen in samenwerking met de technische dienst, nieuwe medewerkers trainen en begeleiden, werkinstructies schrijven, werkmethodes optimaliseren en verbeter-/ oplossingsvoorstellen indienden met je team. Als praktijkexpert neem je ook deel aan de implementatie van nieuwe apparatuur en processen. Naast al deze diverse taken ben je ook verantwoordelijk voor een team van 6 personen die zich bezighouden met het produceren van kwalitatief hoogstaande medicijnen voor mens en dier.

  • Je beschikt over een MBO 4 of HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in de farmaceutische of food sector
  • Je hebt ervaring met het aansturen van een team
  • Je bent beschikbaar tussen 8:00 en 22:00
  • GMP-ervaring is een pré
  • Lean Six Sigma ervaring is een pré
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift

MSD is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met hun geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Je zult werken op de locatie in Boxmeer. MSD in Boxmeer is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld vanuit Cuijk en Nijmegen.

  • Een marktconform salaris van minimaal €13,71 per uur dat kan oplopen tot €18,50 per uur op basis van je ervaring
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km met een max. van €9,50 per dag;
  • Inloggegevens voor Goodhabitz zodat je online trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen

Wil jij bijdragen aan een gezonde wereld? Dan is werken bij MSD als Lab Technician een van de opties. Je kan direct solliciteren! Als je nog vragen hebt, kan je alvast kennis met ons maken door te bellen of te mailen. Wij zijn bereikbaar op 073-7513400 of per mail msd@startpeople.nl.