Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Bouwplaats Sjouwer/Hulpkracht

Start People Spijkenisse

Standplaats
Hoek van Holland
Opleidingsniveau
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1276003857

Wij zoeken een talentvolle medewerker om hand en spandiensten uit te voeren, Als fulltime Sjouwer ga je steigers opbouwen en het ondersteunen van collega's, Ook onderhoud je het schoonhouden van de werkplek. Kortom ben je een Allround hulpkracht.

Als Bouwplaats hulpkracht ben je:

  • Een harde werker;
  • Jij bent handig;
  • Jij bent bereid om altijd te werken in de buitenlucht;
  • Je bent collegiaal en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Jij bent fulltime beschikbaar;
  • Jij woont in de omgeving van Spijkenisse

Onze opdrachtgever levert (dak)materialen in de ruimste zin van het woord op verschillende locaties in de bouw en de kassenbouw.
Zij zijn een gerenommeerde partner voor aannemers in de bouw en onderhoud van vastgoed en heeft zich gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van geïsoleerde en ongeïsoleerde dak- en wandsystemen van staal, aluminium, keramiek, asbestvrije golfplaten, koelcellen, brandwerende gevels, brandscheidingen en deuren.

Eventueel zicht op een lange periode en vaste uren voor onbepaalde tijd.
Gemiddeld aantal uren per week 30 - 40.