Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

BRP specialist

Start People Heerlen XL

Standplaats
Nuth
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0065387

Heb jij ruime ervaring binnen het BRP(Basisregistratie personen)? Beschik je over uitstekende administratieve vaardigheden?

Start People Heerlen is voor de gemeente Valkenburg op zoek naar een BRP specialist voor 24 tot 32 uur.

Als BRP-specialist behandel je aanvragen vestiging en hervestiging. Je behandelt complexe mutaties en bent verantwoordelijk voor het actualiseren van gegevens. Je voert controles uit, herstelt eventuele fouten en zorgt dat de kwaliteit van de BRP voldoet aan de eisen die aan deze administratie worden gesteld. Het uitvoeren van werkzaamheden in het kader van de zelfevaluatie is onderdeel van deze functie. Je bent behandelaar van complexe aanvragen op het terrein van BRP, nationaliteitswetgeving, personen en familierecht en internationaal privaatrecht. Tevens beoordeel je buitenlandse brondocumenten.

Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van een diploma BRP-specialist en hebt al geruime tijd als BRP-specialist gewerkt. Kennis en ervaring met de applicaties van Centric is een vereiste.

Het klant contact centrum van Valkenburg is erop gericht om via één centrale ingang klanten, burgers, bedrijven en instellingen op eenduidige wijze informatie, diensten en producten te verstrekken en vragen, ideeën, klachten en wensen te behandelen. Daarbij zijn de doelstellingen:
80% van de vragen in één keer goed beantwoord;
de overige 20% van de vragen worden maximaal één keer doorverwezen;
een duidelijke ingang per kanaal waar burgers, bedrijven en instellingen met al hun vragen over de overheid terecht kunnen;
altijd bereikbaar en meervoudig toegankelijk. Ten minste één van de vier kanalen is 24 uur per dag toegankelijk. Onafhankelijk van het kanaal waar de vraag binnenkomt, krijgen zij altijd hetzelfde, betrouwbare antwoord;
echt geholpen: burgers, bedrijven en instellingen worden echt geholpen binnen de gestelde termijn.

Een leuke parttime functie als BRP specialist bij de gemeente Valkenburg. Dit betreft een parttime functie van 24 tot 32 uur. De opdracht loopt van 8 november tot en met 30 april 2022. Optie tot verlenging is wellicht mogelijk, hier wordt u tijdig over geïnformeerd. Loon wordt ingeschaald in schaal 8 van de gemeentelijke cao en kent een minimum van €2484,- en een maximum van €3591,- op basis van een fulltime dienstverband.

Verder bieden wij jou:

25 vakantiedagen op jaarbasis pro rato
8,33% vakantiegeld waarvan 0,33% netto wordt uitbetaald
Jouw eigen digitale portaal waar jij alles online regelt
Toegang tot GoodHabitz, met de keuze uit ruim 150 verschillende cursussen
Een VOG is verplicht